thumbnail
thumbnail
Coördinator Leefgeldregeling

Kon. Wilhelminalaan 2, 2264 BM Leidschendam, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
12 tot 18 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

18-03-2023

Sluitingsdatum:

22-03-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Organisatie
Leidschendam-Voorburg is een sociale en ondernemende gemeente met ruim 75.000 inwoners. We werken met zo’n 680 mensen aan de gezamenlijke ambitie om ons te ontwikkelen naar een wendbare en sensitieve organisatie. We stellen onze inwoners en maatschappelijke opgaven centraal en zijn een zelfbewuste samenwerkingspartner voor de lokale en regionale partners. We doen dat door verbinding te maken, vertrouwen te geven en verantwoordelijkheid te nemen.

De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. We werken informatie gestuurd, klantgericht en er is veel ruimte voor initiatief. We bieden onze medewerkers de faciliteiten om hybride te werken. Dit maakt het mogelijk om te werken waar en wanneer dat het beste past bij het type werk dat we doen.

Afdeling
Over de afdeling Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg (WIJZ)
Werken voor WIJZ is werken aan het vangnet voor mensen die in kwetsbare omstandigheden terecht zijn gekomen. Bijvoorbeeld inwoners die ondersteuning nodig hebben om aan het werk te komen, inwoners met schulden of inkomensproblemen, ouderen met zorgproblematiek en kinderen in nood. Je onderhoudt nauw contact met externe partijen, zoals zorgaanbieders en scholen. Dit is de afdeling waar je écht verschil kunt maken voor mensen die het alleen even niet redden.

Opdracht
Je speelt een grote rol in de uitvoering van de leefgeldregeling voor vluchtelingen uit Oekraïne die worden opgevangen in Leidschendam-Voorburg en in Wassenaar. In deze rol houd je goed overzicht van de uitvoering en bewaak je de voortgang, borg en toets je als het gaat om kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Je stuurt het team aan en draagt zorg in afstemming met de regisseur en teamleider Inkomen voor voldoende capaciteit. Indien nodig voer je sollicitatiegesprekken en draag je zorg voor alle taken die daarbij komen kijken, zoals het goedkeuren van uren en het aanvragen van accounts. Je treedt op als vraagbaak  en klankbord voor de medewerkers binnen het team. Je denkt daarnaast mee bij beleidsvoorstellen, gewenste verbeteringen in het werkproces en coördineert tevens de implementatie hiervan.

Je draagt zorg voor goede afstemming binnen het team leefgeld, de interne organisatie en met stakeholders zoals de manager van de gemeentelijke opvanglokatie en gemeente Wassenaar.

Je bewaakt het budget.

Vereisten / knock-outcriteria
1. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Per direct beschikbaar;
4. Aantoonbare werkervaring als projectleider of coördinator binnen een gemeente in de afgelopen 2 jaren;

Gunningscriteria (weging)
5. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als projectleider / coördinator binnen een gemeente (40 punten);
6. Aantoonbare werkervaring binnen het Sociaal Domein binnen een gemeente (30 punten);
7. Aantoonbare werkervaring of kennis op het gebied van inkomensregelingen en de bijbehorende processen (30 punten)

Competenties
1. Regisseren: Brengt belangen, opinies en inbreng van diverse partijen samen. Geeft vorm aan en richting aan (uiteenlopende) samenwerkingsverbanden en realiseert gemeenschappelijk resultaat;
2. Samenwerken: Voert in een team een opdracht uit. Draagt bij aan de harmonie van de groep en aan de optimale inzet van de leden ten behoeve van het groepsdoel, desnoods ten koste van eigen korte termijn belangen;
3. Resultaatgerichtheid: Formuleert heldere doelstellingen en resultaten en is er actief op gericht om deze te behalen;
4. Plannen en organiseren: Stemt activiteiten van zichzelf (en anderen) op elkaar af en bepaalt hun volgorde zodat doeleinden efficiënt en effectief gerealiseerd worden.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10A.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg met opdrachtgever en kandidaat. 

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 24 maart 2023, maandag 27 maart 2023 na 15.30 uur en dinsdag 28 maart 2023 na 14.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 23 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Coördinator Leefgeldregeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.