thumbnail
thumbnail

Procesbegeleider Warmtetransitie / Adviseur Warmte

Krimpen aan den IJssel

Raadhuisplein 2, 2922 AD Krimpen aan den IJssel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€120
8 Zuid-Holland

Begindatum:

15 aug 2024

Einddatum:

15 aug 2025

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

4 jul 2024

Organisatie
Krimpen aan den IJssel is een ondernemende gemeente die graag vooruitdenkt en -doet. Met zo'n 180 medewerkers zorgen we voor een gemeente waar het fijn wonen, werken en leven is. Onze organisatie is continu in beweging. We zoeken naar nieuwe manieren van (samen)werken, gaan uit van zelforganisatie en zijn steeds meer gericht op resultaat in plaats van tijd. De organisatie is verdeeld in 25 thuisteams die gevormd zijn rondom inhoudelijke thema’s.

Opdracht
Wil jij bijdragen aan de energietransitie? En werk je graag in een maatschappelijk verantwoordelijke organisatie om zo een positieve impact te hebben op de samenleving? Wordt dan procesbegeleider Warmtetransitie bij de gemeente Krimpen aan den IJssel!

Je geeft uitvoering aan de huidige Transitievisie Warmte. Je gaat daarbij specifiek aan de slag met het opstellen van het Warmteprogramma voor Krimpen aan den IJssel.

Je zoekt hiervoor de samenwerking met andere partijen. Je gebruikt de input vanuit de uitvoering voor de doorontwikkeling van beleid, signaleert knelpunten en zoekt oplossingen. Je ontwikkelt beleid bij nieuwe, soms onvoorziene, ontwikkelingen en stemt deze ook regionaal af.
Je vertegenwoordigt waar nodig het belang van de gemeente Krimpen aan den IJssel bij regionale, provinciale en landelijke ontwikkelingen. Denk aan de Regionale Structuur Warmte van de RES-regio Rotterdam Den Haag en het pMiek.

Je adviseert onze bestuurders over de ontwikkelingen, keuzes en de te nemen stappen binnen het warmtedossier.

Je draagt zorg voor de borging van de opgave van Warmte in het omgevingswetinstrumentarium.

Met je collega’s van team Duurzaamheid stem je de ontwikkelingen rond de warmtetransitie af. Hiervoor betrek je waar nodig ook andere collega’s uit de organisatie, zoals de collega’s vanuit het team Beleid en Beheer Openbare Ruimte.

Vereisten / knock-outcriteria
1. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad;
2. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met het warmtedossier (maak dit duidelijk aantoonbaar in het cv);
4. Beschikbaar voor gemiddeld 8 uur per week;
5. Een maximum uurtarief van € 120,- exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werk verkeer werk-werkverkeer én parkeerkosten.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Procesbegeleider Warmtetransitie of Adviseur Warmte in de afgelopen 10 jaar op het gebied van Warmtetransitie binnen een gemeentelijke instelling (30 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het werken met diverse stakeholders met verschillende belangen bij een politiek/bestuurlijke organisatie (benoem dit duidelijk in het cv, aantoonbaar gemaakt door middel van een voorbeeld) (20 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met het zelfstandig oppakken en uitvoeren van een project op basis van gemeentelijk beleid (aantoonbaar gemaakt door middel van een voorbeeld) (30 punten);
9. Aantoonbare kennis van het warmtedossier in de regio Rotterdam Den Haag (aantoonbaar gemaakt door middel van een voorbeeld (10 punten);
10. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal wo master niveau (10 punten).

Competenties

 • Je neemt initiatief, signaleert kansen en problemen, doet voorstellen en draagt oplossingen aan of onderneemt zelf actie;

 • Je bent gedreven en hebt hart voor Duurzaamheid;

 • Je hebt ervaring met het thema Warmte;

 • Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent proactief en kan zelfstandig werken;

 • Je kunt van nature relaties leggen tussen de politieke wereld, ambtelijke wereld en de diverse stakeholders;

 • Je hebt ervaring met bestuurlijke processen en kunt omgaan met weerstand, zowel intern als extern.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 17 juli 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 16 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp´er

 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.

 • De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt met ingang van 1 januari 2024 middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u hiervan een handleiding.

 • Het tarief van de aangeboden kandidaat staat vast voor 12 maanden. Daarna kan maximaal éénmaal per jaar een voorstel tot prijsaanpassing aan de Opdrachtgever plaatsvinden.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Procesbegeleider Warmtetransitie / Adviseur Warmte die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.