thumbnail
thumbnail
Beleidsmedewerker/Projectleider Cliëntondersteuning

Krimpen aan den IJssel

Raadhuisplein 2, 2922 AD Krimpen aan den IJssel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
95
16 - 24 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 dec 2023

Uren per week:

16 - 24

Publicatiedatum:

18 sept 2023

Organisatie
Krimpen aan den IJssel is een ondernemende gemeente die graag vooruit denkt en doet. Met zo'n 160 medewerkers zorgen we voor een gemeente waar het fijn wonen, werken en leven is. Onze organisatie is continu in beweging. We zoeken naar nieuwe manieren van (samen)werken, gaan uit van zelforganisatie en zijn steeds meer gericht op resultaat in plaats van tijd. De organisatie is verdeeld in 27 thuisteams die gevormd zijn rondom inhoudelijke thema’s.

Onder het Sociaal Domein vallen alle inspanningen die verricht worden omtrent participatie, zelfredzaamheid, gezondheid, maatschappelijke ondersteuning en jeugd. Dit gebeurt primair op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Participatiewet, de Jeugdwet en de Wet publieke gezondheid.

Als team staan we voor een inclusieve samenleving, een samenleving waar iedereen mee telt en naar vermogen mee kan doen. We zijn er voor de kwetsbaren in de samenleving. We streven naar een Krimpen aan den IJssel zonder armoede en mentale problemen. De uitvoering van de Jeugdwet, de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Participatiewet, Wet publieke gezondheid en Wet inburgering dienen op zo’n kwalitatief niveau te zijn dat voldoende maatschappelijke participatie in de samenleving kan ontstaan.

We zijn in 2021 koplopergemeente cliëntondersteuning geworden. Cliëntondersteuning helpt inwoners passende zorg, begeleiding en voorzieningen te regelen. Binnen het koploperproject gaan  wij aan de slag met onderstaande twee punten:

 • Meer inzicht in de behoefte aan en aanbod van (onafhankelijke) cliëntondersteuning;

 • De functie van cliëntondersteuning beter vindbaar maken, door de functie om en bij “de toegang” te organiseren.

Opdracht
- Je bent de beleidsmedewerker/projectleider voor het project koplopergemeente (onafhankelijke) cliëntondersteuning;
- Je stelt in samenwerking met de betrokken partners een actieprogramma op;
- Je zorgt er voor dat de functie cliëntondersteuning duidelijk omschreven wordt en indien nodig verder ontwikkeld wordt;
- Je helpt mee aan het verbeteren van de bekendheid van cliëntondersteuning;
- Je organiseert bijeenkomsten en vraagt hieromtrent offertes op;
- Je doet onderzoek naar de behoefte aan en aanbod van cliëntondersteuning.

Vereisten / knock-outcriteria
1. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad;
2. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Beleidsadviseur in het sociaal domein binnen een gemeente.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Beleidsadviseur in de afgelopen 10 jaar in het sociaal domein bij een gemeente (40 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met het bevorderen van de samenwerking tussen externe partners en gemeente (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten);
6. Aantoonbare kennis van en werkervaring met het opstellen van beleidsregels en verordeningen binnen een gemeente (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten);
7. Uurtarief maximaal €95,- exclusief BTW inclusief reiskosten woon-werk verkeer (20 punten).

Competenties

 • Resultaatgericht;

 • Ondernemend;

 • Teamspeler;

 • Secuur;

 • Proactief;

 • Communicatief sterk.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 9 oktober 2023 van 10.30 uur tot 13.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 6 oktober 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.

 • De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsmedewerker/Projectleider Cliëntondersteuning die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.