thumbnail
thumbnail

Concernadviseur

Westeinde 1, 2371 AS Roelofarendsveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
120
16 tot 24 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

16 tot 24

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Organisatie
Kaag en Braassem is een kleine organisatie in een uitgestrekt gebied, midden in het Groene Hart. De gemeente telt elf dorpskernen rondom het vele groen, mooie molens én de twee grote wateren het Braassemermeer en de Kagerplassen. Sport, verenigingsleven, bloementeelt en hart voor historie zijn enkele kenmerken van de gemeente en haar inwoners. 

Opdracht
Als Concernadviseur adviseur en ondersteun je zowel de ambtelijke organisatie als de leden van het dagelijks en algemeen bestuur. Je opereert op het snijvlak van bestuur, organisatie en politiek. Als aanspreekpunt voor bestuurders geef je zowel gevraagd als ongevraagd advies. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het college en de activiteiten van de organisatie. Hoewel je geen inhoudsdeskundige bent, help je bij het formuleren van bestuurlijke vragen en afwegingen.

Verder houd je je onder andere bezig met:

  • Deelnemen aan bestuursvergaderingen van het dagelijks bestuur en zorgen voor terugkoppeling naar de belanghebbenden;

  • Adviseren van directie over strategische, bestuurlijke en organisatorische vraagstukken;

  • Betrokken bij de actualisatie van de omgevingsvisie en het bijbehorende participatietraject;

  • Doorontwikkeling van de samenwerking en sturing in de relatie met eigenaar en opdrachtgevers, waaronder verder samen vormgeven aan de overlegstructuren;

  • Zowel gevraagd als ongevraagd advies geven tijdens diverse besluitvormingstrajecten.

Vereisten / knock-outcriteria
1.Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als concernadviseur/ procesmanager binnen een gemeentelijke instelling;
3. Een afgeronde opleiding op wo bachelor opleiding op het gebied van bestuurskunde;
4. Een maximaal tarief van €120,- per uur inclusief reiskosten en exclusief BTW;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als concernadviseur/ procesmanager binnen een gemeentelijke instelling (35 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen en realiseren van een omgevingsvisie (20 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met adviseren van directie over strategische, bestuurlijke en organisatorische vraagstukken (30 punten);
8. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen en realiseren van een gemeente visie en deze borgen d.m.v. beleid (15 punten).

Competenties
- Politiek sensitief;
- Communicatief vaardig;
- Analytisch;
- Verbindend

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Is hybride werken mogelijk:  ja

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op vrijdag 14 juni 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op  donderdag 13 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Concernadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.