thumbnail
Projectleider Europese daderpreventie cybercrime

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
20 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

28-07-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

01-10-2022

Einddatum:

30-09-2023

Uren per week:

20

Wij richtingen ons op alle aanbieders en inschrijvers, zowel zzp'ers detacheerders als uitzendbureaus.

Kandidaat is bereid om geregeld naar het buitenland te reizen.

Ben jij een projectleider die impact wil maken in de bestrijding van cybercrime? Wij zijn de gamechanger in de hoogwaardige bestrijding van High Tech Crime. We cree¨ren hiermee maximale impact op criminaliteit. We zoeken een projectleider binnen de Cyber Offender Prevention Squad die een internationaal project gaat leiden op het gebied van daderpreventie met betrekking tot cybercrime. 

Je werkt in een kleinschalig multidisciplinair team dat onder andere bestaat uit gedragskundigen, digitaal specialisten, criminologen en mensen met een politie-achtergrond. Met dit team ontmoedig je daderschap met behulp van preventieve interventies. 

Het team werkt samen met de opsporings- en projectvoorbereidingsteams van Team High Tech Crime (THTC), evenals met de Regionale Cybercrime Teams (CCT’s) en Basisteams aan interventies op het gebied van het voorkomen van daderschap in cybercrime. Op internationaal vlak wordt intensief samengewerkt met de Britse NCA en diverse andere Law Enforcement partners buiten Nederland. Samenwerking met partners van uiteenlopende publieke en private partijen vormt een belangrijk onderdeel van je werk.

Naar aanleiding van het goedgekeurde projectvoorstel en budgetvoorstel door de Europese Commisie dient het huidige Europese daderpreventienetwerk opgezet en uitgebreid te worden, waarbij zowel publieke als private partijen kunnen aansluiten. Hiermee wordt een netwerk van landen/ bedrijven bedoeld die structureel contact met elkaar hebben over daderpreventie, zowel op het gebied van brede daderpreventie (brede populatie) als meer specifieke vormen van daderpreventie (meer gericht op risicogroep en/of individu) m.b.t. cybercrime. Onderdeel hiervan is o.a. het overtuigen van internationale partners van het belang van daderpreventie mbt cybercrime en het enthousiasmeren van particerende landen om ermee aan de slag te gaan. Hier heb je de ruimte om te pioneren en innoveren. Het gaat erom dat daderpreventie met betrekking tot cybercrime door zoveel mogelijk landen omarmd wordt. Tevens dienen succesvol gebleken daderpreventie interventies in verschillende landen breder gepilot en geëvalueerd te worden. Het project duurt tot en met eind 2025. 

Kandidaat is bereid om geregeld naar het buitenland te reizen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Europese daderpreventie cybercrime die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.