thumbnail
thumbnail

Casemanager Verkeer & Sensing

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 103,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 aug 2023

Einddatum:

31 jul 2026

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

24 mei 2023

Type inzet
Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Omschrijving van de opdracht
Binnen de productielijn Verkeer en Sensing zijn we op zoek naar een casemanager die inhoudelijk onderwerpen kan oppakken die meerdere clusters en/of diensten overstijgen. We zijn op zoek naar een communicator die pro-actief én met enthousiasme grotere uitdagingen aangaat en schakelt met interne klanten/leveranciers en afdelingen.

Hij/zij kan snel schakelen om meerdere actieve onderwerpen te tackelen. Daarnaast heeft hij/zij affiniteit met de ICT, Softwareontwikkeling en de benodigde processen om dit goed in te richten. De teams werken veelal DevOPS, en in elk geval Scrum Agile, en de projecten/taken worden veelal ook zo ingericht. 

Doelstelling
Het inrichten van (delen) van diensten die vanuit de IV organisatie bij de productielijn Verkeer & sensing worden aangeboden. De opdrachten zullen zoveel mogelijk projectmatig ingericht en uitgevoerd worden. Dit zorgt ervoor dat de casemanager ook duidelijk heeft wanneer onderdelen klaar zijn, en kan er vanuit de opdrachtgever eventueel tijdig worden bijgestuurd.

Verantwoordelijkheden

 • Als rechterhand van de Clustermanagers ben je verantwoordelijk voor het inrichten of afronden van een aantal inrichtingsvraagstukken, procesverbeteringen of borgen van beheer van applicaties of diensten.

Contacten

 • Intern: Inkoop, contractbeheer, Servicedesk, Infrabedrijf, PDM, Onderdelen van Facilitair Management

 • Extern: Leveranciers, klanten

Opleiding
Een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding, op minimaal HBO niveau. Bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde / Informatiekunde of soortgelijk. Aanvullende trainingen op het gebied van dienstenmanagement, projectmanagement, agile etc.

Professionele kennis en werkervaring

Eisen:

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de richting van casemanager of soortgelijk.

 • Aantoonbare werkervaring binnen grote complexe organisaties (+1000 medewerkers).

Wensen:

 • Aantoonbare werkervaring met hardware en software implementatie projecten.

 • Aantoonbare werkervaring met en kennis van Prince2, Agile, ITIL, leveranciersmanagement, deliverymanagement.

Competenties

 • Stressbestendigheid

 • Doorzettingsvermogen

 • Organisatiesensitiviteit

 • Netwerkvaardigheid

 • Mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Casemanager Verkeer & Sensing die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.