Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Informatieadviseur

GGD Gelderland Zuid

Kersenboogerd 2, 4003 BW Tiel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
32 Gelderland

Begindatum:

16 okt 2023

Einddatum:

31 jan 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

19 sept 2023

De GGD Gelderland-Zuid is een Gemeentelijke Gezondheidsdienst die de publieke gezondheid bevordert. De hoofdtaak is het beschermen, bewaken en verbeteren van de gezondheid van mensen van alle leeftijden. Samen zorgen we zowel voor de veiligheid als de gezondheid van de inwoners van gemeenten in Gelderland-Zuid.

De informatieadviseur is werkzaam binnen het Directiebureau. Dit is een stafafdeling waar een aantal ondersteunende functies van de GGD zijn ondergebracht, zoals communicatie, kwaliteit, informatievoorziening (IV), juridische zaken en het directiesecretariaat. Als afzonderlijke specialismen faciliteren zij bestuur, directie en afdelingen bij de uitvoering van hun taken.

Als informatieadviseur werk je intensief samen met de informatiemanager en de medewerker informatievoorziening. Je zet je organisatiebreed in om vraagstukken op het gebied van informatievoorziening die vanuit de afdelingen van de GGD komen af te handelen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het geven van gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van informatievoorziening.

 • Uitvoeren van IV-projecten en initiatieven die zijn beschreven in de afdelingsjaarplannen.

 • Anticiperen op actuele en toekomstige wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat de GGD hier compliant aan is en blijft.

 • Het leveren van een bijdrage aan de landelijke IV-ontwikkelingen binnen publieke gezondheid, door samenwerking met ketenpartners zoals andere GGD’en en GGD GHOR Nederland.

 • Bijdragen aan het actualiseren en implementeren van het strategisch meerjaren-informatiebeleidsplan.

Uit het CV blijkt dat de kandidaat aantoonbaar beschikt over:

 • Een relevante afgeronde HBO/WO opleiding (op verzoek van opdrachtgever aan te tonen met diploma's);

 • Een relevante opleiding en/of training op het gebied van informatiemanagement op verzoek van opdrachtgever aan te tonen met diploma/certificaat);

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en context;

 • Je bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig;

 • Je kunt goed in teamverband werken en kunt relaties opbouwen en onderhouden;

 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de rest van de pagina hieronder. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Ferdi Mac Gillavry via 06 – 4336 34 34 of per mail via ferdi.macgillavry@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Informatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.