thumbnail
thumbnail
Beleidsadviseur Economische Zaken

Gemeente Zutphen

's-Gravenhof 2, 7201 DN Zutphen, Nederland

Sluit over 2 dagen
Geen limieten
32 Gelderland

Begindatum:

1 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

22 mei 2023

Ben jij de beleidsadviseur EZ die we zoeken? We zijn wegens ziektevervanging op zoek naar een tijdelijke collega die het team EZ komt versterken. Ben jij verbindend,  doortastend en resultaatgericht? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als beleidsadviseur EZ is je werk divers en uitdagend. Er liggen bovendien een concrete opgaves op jou te wachten. Denk daarbij aan het verduurzamen van de bedrijventerreinen, ,het doorontwikkelen van parkmanagement in Zutphen en samenwerkingsprojecten in de regio Stedendriehoek.

De gemeente Zutphen is een gemeente vol beweging en ambities. Kijk op zutphen.nl voor meer informatie.

Dit wordt jouw werk
Je bent als tijdelijk beleidsadviseur verantwoordelijk voor het verduurzamen van een deel van de bedrijventerreinen. Zutphen werkt nauw samen met het bedrijfsleven en de provincie in het realiseren van een ‘smart energy hub’. Jij bent intern trekker van dit project. Je werkt hierin nauw samen met het programmateam energietransitie.

In de Regio Stedendriehoek werk je samen met andere gemeenten aan diverse projecten rondom thema’s als verduurzaming, logistiek en mobiliteit.

Een goede samenwerking met het bedrijfsleven in Zutphen en in de regio is essentieel voor de gemeente. Het cluster EZ is daarvoor verantwoordelijk. Parkmanagement in zijn huidige vorm is toe aan een volgende fase. Samen met de partners uit het bedrijfsleven en de politiek ga je dit nader invullen en vormgeven.

En tenslotte kun je op allerhande beleidsaspecten gevraagd worden een bijdrage te leveren, van de sociaal-economische visie t/m de vrijetijdseconomie.

Specifieke takenpakket wordt bepaald in onderling overleg.

Team
Je komt te werken in team Ruimte, Economie en Duurzaamheid. Daarbinnen werk je in ieder geval nauw samen met de collega’s die zich bezig houden met uiteraard EZ, toerisme, en duurzaamheid. Je begeeft je makkelijk door de organisatie en legt snel contacten, zowel binnen het ruimtelijke als het sociale domein.

Jij brengt mee:

 • Ruime ervaring op het werkveld EZ

 • Ruime gemeentelijke ervaring

 • Een relevante opleiding en HBO+ werk en denkniveau

 • Enthousiasme cq ervaring met de beschreven onderwerpen (beleidsvorming, parkmanagement en verduurzaming bedrijventerreinen)

 • Enthousiasme

 • verbinding

 • Realiteitszin

 • Realisatiekracht

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juni 2023 tot einde 2023 voor 32 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Ruime ervaring op het werkveld EZ en ruime gemeentelijke ervaring.

 • Enthousiasme c.q. ervaring met de beschreven onderwerpen (beleidsvorming, parkmanagement en verduurzaming bedrijventerreinen).

 • Een relevante opleiding en HBO+ werk en denkniveau.

 • Je bent in bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De VOG kan door de gemeente worden opgevraagd bij (voorlopige) gunning.

 • Je dient de rechtsgeldig vertegenwoordiger aan te geven in uw inschrijving (indien geen sprake is van een ZZP’er).

Gunningscriteria

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je aantoonbare ervaring hebt op het werkveld EZ, bij een gemeentelijke organisatie.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je aantoonbare ervaring hebt met de beschreven onderwerpen (beleidsvorming, parkmanagement en verduurzaming bedrijventerreinen).

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je een enthousiasmerende houding hebt, een verbinder bent en met realiteitszin onderwerpen behandelt.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur Economische Zaken die deze organisatie zoekt?