thumbnail
thumbnail

Projectleider woningbouwprojecten

Gemeente Woensdrecht

Huijbergseweg 3, 4631 GC Hoogerheide, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

28 feb 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

7 feb 2024

Ben jij die enthousiaste persoon die een bijdrage wil leveren aan de groene gemeente op de Brabantse WalLijkt het jou leuk om jouw oplossingsgerichtheid en daadkracht in te zetten ten behoeve van onze inwoners? Dan hopen wij jou binnenkort te verwelkomen in Woensdrecht. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Projectleider
Diverse woningbouwprojecten
20-24 uur per week
Voor de duur van 1 jaar met optie van verlenging

Welkom!
Welkom in de gemeente Woensdrecht! Dat is het gevoel dat wij willen bereiken bij iedereen waarmee wij als organisatie samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat organisaties en inwoners zich welkom en gehoord voelen. Bij de uitoefening van onze taken en verantwoordelijkheden handelen wij vanuit onze kernwaarden eigen wijze, betrokken, daadkrachtig en dienstbaar. We hebben oprecht interesse in de ander en vinden dat dienstverlening teamwork is. We zijn dan ook TEAM WOENSDRECHT!

Met welk team ga je werken?
Je maakt deel uit van het Team Leefomgeving. Daarin zijn verschillende functies ondergebracht op het gebied van Openbare Orde en Veiligheid, Milieu, Ruimtelijke Ordening, Verkeer en Vervoer, Civiele werken, Volkshuisvesting, Grondzaken en Recreatie & Toerisme.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de projectdoelstellingen van een aantal projecten op het gebied van wonen en volkshuisvesting. Het gaat hierbij om nieuw te ontwikkelen gebieden maar ook om herstructurering van bestaande locaties. Je bent de steun en toeverlaat van de portefeuillehouder en staat hem met raad en daad terzijde. Onderhandelen met projectontwikkelaars is jou bekend evenals het onderhandelen over de elementen van een anterieure overeenkomst. Je schrijft voorstellen voor college en raad indien nodig. Voor de projecten werk je samen met verschillende disciplines binnen en buiten de organisatie.
 
Wat neem je mee en wie ben je?

  • Je beschikt over ruime ervaring als projectleider woningbouw binnen een gemeentelijke organisatie

  • Ben jij een stevige persoonlijkheid die (zowel schriftelijk als mondeling) communicatief vaardig is?

  • Is het schrijven van een goed (beleids)stuk voor bestuurlijke besluitvorming voor jou gesneden koek?

  • Weet jij je staande te houden in een omgeving waar tegengestelde belangen spelen?

  • Hou jij van een dynamische werkomgeving waar uitdagingen voor het oprapen liggen?


Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

  • Een veelzijdige en afwisselende functie met verantwoordelijkheden in een informele organisatie waar creativiteit en vernieuwing gestimuleerd wordt.

  • Een gezellig team die uitkijkt naar jouw komst!Onze medewerkers
Onze mensen (dit zijn er zo’n 150) zijn betrokken en staan in verbinding met hun collega’s, maar ook met onze partners, inwoners en ondernemers. Dit doen zij in een steeds veranderende omgeving wat een groot beroep doet op het aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Daarom geven we hen zoveel mogelijk zelf de regie over hun werk, goede opleidings- en loopbaanmogelijkheden en hebben oog voor hun talenten. We bieden een gezonde en veilige werkomgeving, focussen op ontwikkeling en groei en stimuleren creativiteit en initiatief. Onze werkzaamheden verrichten we op de plek die daar het beste bij past, dat kan op kantoor zijn, maar ook thuis of op een andere locatie. Dit doen we zonder elkaar uit het oog te verliezen. Samen zorgen we ervoor dat onze doelstellingen gerealiseerd worden.


 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider woningbouwprojecten die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.