thumbnail
thumbnail
Adviseur Kabels & Leidingen 2x

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€100
24-36 Utrecht

Publicatiedatum:

11-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

14-03-2023

Einddatum:

14-03-2025

Adviseur Kabels en Leidingen 2x
Periode: per direct voor 24 maanden (24 maanden is het maximale inhuurtermijn)
Belasting: 24 - 36 uur per week gemiddeld (deeltijd kan in overleg)
Tarief: max. 100,- inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Jij gaat werken voor de afdeling Stadsingenieurs makers van de Utrechtse buitenruimte. Stadsingenieurs is een van de zes afdelingen van Stadsbedrijven en is het interne ingenieursbureau van onze gemeente. We houden ons bezig met de unieke combinatie van kennis van de stad en techniek. Onze belangrijkste taak is het leveren van (ruimtelijke) expertise voor projecten gericht op duurzame ontwikkeling, inrichting en groot onderhoud van de openbare ruimte. Zowel onder- als bovengronds. Kijk voor meer informatie over de afdeling Stadsingenieurs op onze internetpagina; Bouw en techniek - Gemeente Utrecht (werkenbijutrecht.nl)

Dit is je werk
Als Technisch Adviseur Kabels en Leidingen bij de Stadsingenieurs van de gemeente Utrecht ben je actief betrokken bij projecten in de openbare buiten ruimte en lever je breed advies op het gebied van Kabels en Leidingen. Het zwaartepunt ligt bij deze functie op het verwerken van de ondergrondse informatie in gecombineerde ontwerpen en bestekken/contracten en het adviseren van onze projectmanagers en opdrachtgevers. Dit alles in nauwe samenwerking met de Nutsbedrijven. Incidenteel wordt je betrokken bij de uitvoering.

Concreet houdt dit in dat jij:

 • Adviseert in het tot stand komen van haalbare ontwerpen.

 • De kabel en leidingen werkzaamheden laat verwerken in gecombineerde bestekken/contracten en tekeningen.

 • Meewerkt aan vakinhoudelijke projecten binnen een IPM-team, op het gebied van kabel & leidingen advies (Klic-meldingen t/m het verleggingsproces).

 • In staat bent om een heldere opdracht te formuleren voor nutsbedrijven/marktpartijen.

 • Adviseert op gebied van kleine tot zeer omvangrijke stedelijk projecten.

 • De consequenties bij ruimtelijke ontwikkelingen overziet en vertaalt naar een advies.

 • Een bijdrage levert aan project specifieke maatregelplannen.


Dit vragen we van je

 • HBO werk en denkniveau op gebied van GWW (grond, weg en waterbouw);

 • Min. 5 jr. kennis op het gebied van kabels & leidingen advies binnen alle facetten van de GWW;

 • Ruime ervaring met CROW500;

 • Werkervaring met UAV-bestekken, UAV_gc contracten;

 • Proactieve werkhouding;

 • Projectmatig kunnen werken en goed in teamverband kunnen opereren;

 • Ervaring met het werken binnen een IPM-team;

 • Je beschikt over overtuigingskracht en bent organisatiesensitief;

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.


Goed om te weten:
Dat je deels werkzaam bent vanuit huis en deels op onze locatie Stadskantoor, eventueel op buitenlocaties op en rondom Utrecht CS.

Dit is een herhaaldelijke aanvraag, indien uw kandidaten in een voorgaande inschrijving zijn afgewezen kunt u deze niet nogmaals aanbieden. U kunt met meerdere kandidaten inschrijven.
Indien er meerdere geschikte kandidaten worden gevonden, zullen er wellicht meerdere kandidaten worden aangenomen uit deze procedure.

De gesprekken worden gevoerd op dinsdag 28 maart en woensdag 29 maart tussen 15.00 en 17.00 uur. De manager neemt contact op indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Adviseur Kabels & Leidingen 2x die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.