thumbnail
thumbnail

Senior projectleider binnenstedelijke gebiedsontwikkeling

Gauke Boelensstraat 2, 9203 RM Drachten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 130,00
24-36 uur Friesland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24-36 uur

Publicatiedatum:

13 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Ten behoeve van de realisatie van de woningbouwambitie van de gemeente Smallingerland (1.500 woningen voor 2030) is voor de binnenstedelijke opgave in Drachten een tijdelijke organisatie ingericht, die verantwoordelijk is voor de planvorming en realisatie van circa 650 nieuwbouwwoningen verspreid over 23 locaties. Voor deze binnenstedelijke opgave heeft de gemeente een financiële bijdrage ontvangen vanuit de Woningbouwimpuls (WBI). 

Ter versterking van het team zoeken we een senior projectleider. Voor een aantal (complexe) binnenstedelijke locaties ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, planvorming, contractering en levering van bouwrijpe grond aan woningcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren.

Je vertaalt politiek-bestuurlijke ambities en uitgangspunten naar je projecten en onderhoudt hierover de contacten met de verantwoordelijk portefeuillehouder. Je geeft leiding aan multidisciplinaire teams. Je coördineert de gemeentelijke activiteiten. Je overlegt met externen en voert onderhandelingen over de grondverkoop. Je hebt regelmatig contact met bewoners en belanghebbenden, participatie is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je stuurt op resultaat en bewaakt de voortgang, het budget, de kwaliteit en communicatie.

Als projectleider ben je van begin tot eind van verantwoordelijk voor een goede en gedegen uitvoering van het project, zowel extern als intern.

Binnen het team denk je mee met je collega's, begeleidt en stimuleert hen in hun persoonlijke ontwikkeling. Aan de coördinator Ontwikkelstrategie leg je verantwoording af over de voortgang en resultaten van je projecten.

We zoeken 1 persoon. Geen duo-schap. Minimaal 24 uur per week beschikbaar Meer uren is in overleg mogelijk. Opbouw met tijdelijk eerst minder uren is bespreekbaar.

De startdatum van deze opdracht is zo spoedig mogelijk. (Eventueel ingroei.) Mogelijk kan deze opdracht verlengd worden met 1 jaar. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdag 30 november 2023. We willen vriendelijk verzoeken om hiermee alvast rekening te houden in de agenda.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-12-2023 tot en met 31-12-2024 voor 24-36 uur per week.De initiële looptijd van project is tot 1 januari 2025 en hierbij hanteren we de optie voor verlenging tot maximaal 3 jaar, waarin iedere periode van verlenging in onderling overleg wordt vastgesteld tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een actueel CV toe.

  • Meer dan 7 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.

  • Aantoonbaar succesvol in de rol van projectleider binnenstedelijke gebiedsontwikkeling voor woningbouw en coördinatie van een team.

  • Aantoonbaar succesvol in het afronden van complexe onderhandelingen met projectontwikkelaars.

Gunningscriteria

  • Recent actief geweest in een gemeente met een vergelijkbare of grotere omvang dan Smallingerland.

  • Kennis van de verschillende facetten (beleid, planologie, financiën, aanbestedingen) die aan bod komen bij (complexe) woningbouwontwikkelingen.

  • Oog voor verschillende belangen, constructieve conflicten opzoeken en voortgang behouden.

  • Recente projectervaring waarbij participatie succesvol is toegepast .

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van Senior projectleider binnenstedelijke gebiedsontwikkeling een cursus Instructievaardigheden, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Senior projectleider binnenstedelijke gebiedsontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.