Organisaties / gemeente Smallingerland
Gemeente Smallingerland
Gauke Boelensstraat 2, 9203 RM Drachten, Nederland
Friesland
Als zzp'er op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Gemeente Smallingerland biedt kansen! Gelegen in Friesland, is deze gemeente met ruim 55.000 inwoners een dynamische werkplek waar jij als zzp'er het verschil kunt maken. Ontdek het onderscheidende karakter van werken bij Gemeente Smallingerland.

Over Gemeente Smallingerland

Werken bij de gemeente
Werken aan uitdagende ontwikkelingen en projecten die er maatschappelijk toe doen? In een organisatie waarin eigen inbreng gewaardeerd wordt en waarin de werkwoorden luisteren, durven en leren voorop staan? Kom dan werken bij gemeente Smallingerland.  Samen met inwoners en bedrijven werken we aan het toekomstbestendig maken van onze gemeente. Er liggen mooie en ambitieuze plannen waar we enthousiaste mensen voor zoeken. Er is ruimte voor meedenken, ontwikkelen en groeien. 

De gemeente
Bij gemeente Smallingerland werken vijfhonderd mensen samen in 21 teams. Elk team heeft een eigen expertise. 

Drachten en de dertien dorpen
De tweede stad van Fryslân heeft zich ontwikkeld als een jonge, stedelijke kern en is omringd door bos, water, veenweidegebied en dertien prachtige dorpen. Stad en omgeving vormen een prettige eenheid met een aansprekend voorzieningenniveau en uitgelezen mogelijkheden om te wonen, werken en recreëren. Smallingerland heeft ruim 56.000 inwoners. Door de ligging is Drachten een aantrekkelijke vestigingsplaats in de onmiddellijke nabijheid van stedelijke netwerken (Leeuwarden-Groningen) en een relatief korte afstand tot de Randstad.