thumbnail
thumbnail
Senior adviseur bodem

gemeente Smallingerland

Gauke Boelensstraat 2, 9203 RM Drachten, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
8-12 uur Friesland

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

30-06-2023

Omschrijving van de opdracht
Voor het uitvoeren van complexe adviserende (bodem)taken en het begeleiden van de junior medewerker zoeken wij een collega voor de duur van 3 maanden.

Als specialist bodem geef je gevraagd en ongevraagd advies aan met name het college B&W, gemeenteraad, management en directie met betrekking tot bodem - en/of duurzaamheidsonderzoeken en –vraagstukken. Je verstrekt informatie aan belanghebbenden op het gebied van bodemkwaliteit en bodemregelgeving. Vanuit je functie begeleidt je bodemonderzoeks- en saneringstrajecten. Je beheert het bodeminformatiesysteem en coördineert je digitale ontsluiting van bodeminformatie. Daarnaast lever je een bijdrage aan het vormgeven van het bodembeleid en inbedding van het aspect bodem in de nieuwe Omgevingsvisie. Ook beoordeel je meldingen van gesloten bodemenergiesystemen en je registreert deze meldingen in systemen van het Landelijk Grondwater Register. Je vertegenwoordigt gemeente Smallingerland in diverse gemeente-overschrijdende overleggen op het gebied van bodem en milieu.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 april 2023 tot en met 30 juni 2023 voor 8-12 uur per week.De initiële looptijd van project is tot 1 juli 2023 en hierbij hanteren we de optie voor verlenging tot maximaal 3 jaar, waarin iedere periode van verlenging in onderling overleg wordt vastgesteld tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Afgeronde opleiding HBO Milieukunde. Gemeentelijke werkervaring.

Gunningscriteria

  • Minimaal 5 jaar ervaring als (beleids)adviseur bodem.

  • Ervaring met meldingen Wet bodembescherming (Wbb) en Besluit Bodemkwaliteit (BBK).

  • Kennis van de regio.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior adviseur bodem die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.