thumbnail
thumbnail

Senior Projectleider Duurzaamheid

Laan 19, 1741 EA Schagen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
115
32 Noord-Holland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Omschrijving van de opdracht
Wij zoeken een

Senior projectleider duurzaamheid

De gemeente Schagen heeft een ambitieus programma Duurzaamheid opgesteld om te komen tot een CO2 neutrale gemeente in 2050. Dit is jouw kans om hier een bijdrage aan te leveren!

De werkzaamheden zijn o.a.

 • Aanpak energiearmoede: coördinerende werkzaamheden voor de uitvoering van het plan van aanpak energiearmoede

 • Opzetten en uitvoeren van de NIP-LAI aanpak voor Schagen

 • Beheren van verschillende rijksbijdragen, waaronder CDOKE-middelen, SPUK LAI en SPUK Energiearmoede. Onderdeel hiervan is de jaarlijkse SiSa-verantwoording.

 • Uitvoeren van het (subsidie-)project regionaal energie besparingsakkoord woningen samen met de gemeenten in de Kop van Noord-Holland.

 • Daarnaast het beheer van de begroting van het programma duurzaamheid en adviseren management en bestuur over besteding van beschikbare middelen. 

Kandidaatomschrijving

Wat heb je nodig;

 • WO werk- en denkniveau;

 • Uitgebreide ervaring als senior-projectleider bij gemeenten;

 • Kennis en ervaring met het vakgebied duurzaamheid, o.a. op het gebied van de RES en de warmtetransitie.

 • Ervaring met beheren en verantwoorden van grote subsidieprojecten, zowel via de SiSa als via projectmatige accountantscontroles.

Competenties:

 • Helikopterview

 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als schrift

 • Adviserend

 • Samenwerken

 • Projectmatig werken 

 • Cyfermatig

Werk- en denkniveau
Kandidaat heeft WO werk- en denkniveau. Dit wordt via het CV aangetoond

Werkervaring
Kandidaat heeft meerjarige relevante werkervaring als senior-projectleider duurzaamheid. Dit wordt door het CV aangetoond.
Referentie vereist

(Weging prijsdeel: 20 %)

Werkervaring
Kandidaat heeft meerjarige relevante werkervaring als senior-projectleider duurzaamheid bij een gemeentelijke overheid. Dit wordt door het CV aangetoond.

(Weging: 20 %)

Werkervaring
Kandidaat heeft kennis en relevante werkervaring met het vakgebied duurzaamheid, o.a. op het gebied van de RES en de warmtetransitie. Dit wordt door het CV aangetoond.

(Weging: 20 %)

Werkervaring
Kandidaat heeft werkervaring met het beheren en verantwoorden van grote subsidieprojecten, zowel via de SiSa als via projectmatige accountantscontroles. Dit wordt door het CV aangetoond.

(Weging: 20 %)

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Tijdens het interview wordt de kandidaat onder andere getoetst op de gewenste competenties en de mate van geschiktheid voor de uit te voeren werkzaamheden.

(Weging: 20 %)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Projectleider Duurzaamheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.