thumbnail
thumbnail

(Beleids-)adviseur

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Begindatum:

12 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Beleidsadviseur

De gemeente Roosendaal is op zoek naar een
Financieel Ondersteuner
32 uur per week
Enthousiaste collega met oog voor cijfers en nieuwsgierig naar het verhaal erachter.

Jouw nieuwe baan
Als financieel ondersteuner zit je regelmatig aan tafel met de budgetbeheerders. Samen breng je de financiële gevolgen van gemaakt beleid in kaart en volg je de besteding van toegekende budgetten. Daarnaast lever je een grote bijdrage aan de planning & controlproducten, zoals de programmabegroting en de jaarrekening. In samenspraak met de budgetbeheerders, budgethouders en de financieel adviseur zorg je voor de juiste cijfers en een goede financiële onderbouwing.

Je maakt onderdeel uit van de groep Financiën & Subsidies. De groep verzorgt de financiële ondersteuning, advisering en subsidies richting het bestuur en de organisatie.
Als financieel ondersteuner ben jij, samen met de financieel adviseur, het aanspreekpunt voor de budgethouders- en budgetbeheerders. Verder denk je actief mee over de ontwikkeling van de financiële ondersteuning en de inrichting van de financiële keten.

Jouw kracht
Je bent pro actief, resultaatgericht en iemand die graag met mensen samenwerkt. Je bent benaderbaar en zoekt waar nodig de budgetbeheerders en -houders actief op. Verbaal ben je sterk, to the point, zonder om de zaken heen te draaien. Je weet goed door te vragen en kritisch te zijn. Zo kom je samen tot een goede vraagstelling en weet je wat er daadwerkelijk nodig is. Wanneer nodig schakel je met financieel adviseurs of andere disciplines in de organisatie.  Je hebt oog voor de juiste rollen en taken binnen deze samenwerking. Je pakt jouw verantwoordelijkheid zonder dat je die van anderen overneemt.
Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een financiële achtergrond en/of gevoel voor cijfers. Het is mooi meegenomen als je gemeentelijke ervaring hebt, maar het is geen must.

Roosendaal
Stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal! In Roosendaal zetten we in op mooie resultaten die samengaan met werkplezier. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Daarom werken wij op een autonome manier. Dit betekent dat we steeds meer in kleine groepen werken van ongeveer acht tot twaalf medewerkers. Deze medewerkers zijn met elkaar verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdelen onderling hun werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar en ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven. 

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.
 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de (Beleids-)adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.