thumbnail
thumbnail

(Beleids-)adviseur

Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

9 jul 2024

Type inzet
In verband met de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) kan, vanwege de aard van de opdracht, deze opdracht niet ingevuld worden door een ZZP’er.

Over Equalit
Wij zijn een ICT-samenwerkingsverband voor lokale overheden en werken samen met 11 gemeenten. Deze gemeenten noemen we onze deelnemers. Als afdeling binnen de gemeente Oosterhout zorgen we met meer dan 100 ICT-professionals ervoor dat ruim 2.800 ambtenaren altijd en overal kunnen werken in onze digitale werkomgeving. Samen bouwen en ontwikkelen we digitale oplossingen die onze deelnemers helpen hun dienstverlening aan inwoners en bedrijven te optimaliseren. Onze ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen, een uitdaging om jouw bijdrage aan te leveren.

Wat ga je doen?
Als Scrum Master val je onder het team Bedrijfsbureau. Samen met twee Scrum Masters en één Agile Coach verbeter je de wendbaarheid van Equalit en zorg je ervoor dat collega’s de Agile principes toepassen zoals afgesproken. Je gaat aan de slag met het begeleiden en laten groeien van een drie tot vier teams. Jouw missie? Het team helpen om zelfstandig te werken en de teamleden coachen om hun beste zelf te worden. Je inspireert hen om zelf problemen op te lossen en biedt creatieve oplossingen binnen de kaders als ze vastlopen. Met jouw inzicht en empathie weet je altijd precies waar het team behoefte aan heeft, waardoor je de juiste ondersteuning biedt.

Jij bent een voorvechter van Agile waarden en principes en past deze toe en verbetert waar nodig. Als analytische kracht houd je de voortgang van het team bij met rapportages en analyses, waardoor je patronen en trends herkent en verbeteringen voorstelt. Zo maak jij van elk Agile event een succes. Tijdens de retrospective kijk je samen met het team terug op het sprintdoel en verbeterpunten van de afgelopen sprint en eerdere retrospectives. Jij zorgt ervoor dat iedereen hierna vol energie de vergaderkamer verlaat.

Wat hoort daar nog meer bij?

  • creëren een cultuur van open communicatie, samenwerking en continue verbetering binnen het team;

  • delen van de nieuwste ontwikkelingen in Agile met je team en de organisatie;

  • obstakels herkennen en wegnemen, zodat het team zich volledig kan focussen op hun werk en doelen.

Je kwaliteiten
Jij, onze Scrum Master, hebt een veelzijdige rol. Allereerst ben je een coach voor de teamleden, waarbij je hen begeleidt in het toepassen van het Agile gedachtengoed en helpt bij het overwinnen van obstakels die hun doelen in de weg staan. Jouw focus ligt op het coachen van het team hoe om te gaan met obstakels zodat ze die zelfstandig kunnen oplossen. Zo stimuleer je zelfsturing en groei van het team, gericht op het teamdoel en de onderdelen die hieraan bijdragen.

Daarnaast ben je een facilitator die ervoor zorgt dat het teamproces soepel verloopt. Je kracht ligt in het bevorderen van de samenwerking binnen het team, zonder alles tot in detail te moeten plannen of controleren. Als verbeterfacilitator moedig je je collega’s aan om te reflecteren op het proces en henzelf, met als doel verbeteringen te zien en toe te passen. Als laatste ben je een advocaat van de Agile waarden en principes binnen Equalit. Je brengt deze in de praktijk, verdedigt ze waar nodig en blijft streven naar verbeteringen.

En verder:

  • hbo werk- en denkniveau>;

  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;

  • certificeringen PSM1 en bij voorkeur ook PSM2;

  • heb je kennis van SAFe dan heb je een streepje voor.

Werken bij Equalit betekent onder andere:

  • regie over je werk-privébalans door je eigen werkweek in te delen met flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;

  • werken op een plek waar iedereen zijn eigen specialisme heeft en je van elkaar kunt leren;

  • kantoor dat vlakbij de snelweg ligt met voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de (Beleids-)adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.