Organisaties / Gemeente Oosterhout
Gemeente Oosterhout
Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout, Nederland
Noord-Brabant
Als zzp'er op zoek naar uitdagende opdrachten? Ontdek Gemeente Oosterhout! Gelegen in Noord-Brabant biedt onze gemeente volop kansen voor uiteenlopende freelancers. Met haar dynamische werkomgeving en diverse projecten is Gemeente Oosterhout dé plek waar jij jouw expertise als zzp'er kan inzetten!

Over Gemeente Oosterhout

Weten wie wij zijn?
We krijgen het heus wel eens te horen: ‘Werken bij een gemeente zal wel voorspelbaar zijn’. Niets is minder waar. Dat roepen we niet alleen, dat laten we ook zien. Door de lat wat hoger te leggen dan mensen van ons verwachten. Ook onderling naar collega’s doen we meer voor elkaar. Daar zijn we zuinig op. We werken nauw samen en voelen ons met elkaar verbonden. De gemeente Oosterhout biedt met 550 collega’s en 56.500 inwoners de uitdagingen en kansen van een grote gemeente en de slagvaardigheid en geborgenheid van een kleinere gemeente.

Want de wereld om ons heen verandert razendsnel en Oosterhout verandert mee. Met als doel op de toekomst voorbereid te zijn. Met als speerpunten Bouwen aan toekomstbestendige w?ken, Duurzaamheid, Kansengelijkheid en Genieten. Samen met inwoners, ondernemers en onderw?s. Dat doen we goed, want in 2022 kwamen we op de shortlist van de Verkiezing tot Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2022.