thumbnail
thumbnail
Toezichthouder Bouw

Gemeente Oldambt

Johan Modastraat 6, 9671 CD Winschoten, Nederland

Civiele Techniek
Sluit over 2 dagen
70
36 Groningen

Publicatiedatum:

17-01-2023

Sluitingsdatum:

30-01-2023

Begindatum:

20-02-2023

Einddatum:

20-02-2024

Omschrijving van de opdracht
Ben jij goed in het omgaan met tegenstrijdige belangen? Heb je affiniteit met de omgevingskwaliteit en met bouwen in het bijzonder? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
In de functie van medewerker handhaving I ben je samen met jouw collega’s van toezicht en handhaving verantwoordelijk voor het toezicht op de verleende vergunningen/meldingen voor met name de activiteiten bouwen, slopen en RO. Daarnaast handhaaf je op illegale activiteiten binnen de fysieke leefomgeving Je voert controles uit op de naleving van wet- en regelgeving bouw/RO. Je rapporteert over afwijkingen en verzorgt de aanschrijvingen en je draagt zorg voor de administratieve procedurele afhandeling hiervan. Je komt in het kader van de aardbevingsproblematiek in aanraking met de versterkingsopgave en woningen met (mijnbouw)schade.

Kandidaatomschrijving

Wie ben je?
Je kan soepel communiceren met inwoners en ondernemers en je weet goed in te spelen op de vraag van de klant én zijn omgeving. Je bent klant- en resultaat gericht en in staat om opdrachten zelfstandig dan wel in teamverband uit te voeren. Je bent doortastend en weet goed met weerstand om te gaan. Je bent in staat om per situatie de risico’s in te schatten en te werken aan oplossingen die de omgevingskwaliteit ten goede komen. Je hebt de ambitie om mee te groeien met de veranderende rol van de gemeente in het omgevingsrecht.

Je werkt nauw samen met de collega’s binnen het team VTH en met de collega’s van de andere teams maar ook daarbuiten met bijvoorbeeld de Veiligheidsregio.

Jouw opleiding en ervaring
Naast een afgeronde relevante HBO opleiding, AWB I en AWB II heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring. Er wordt daarnaast nadrukkelijk waarde gehecht aan persoonlijkheid en drijfveren.

Interviewplanning
De (eerste) gesprekken met de selectiecommissie vinden naar verwachting plaats op woensdag 1 en donderdag 2 februari.

Dienstencategorie
Andere diensten

CPV code
75000000-6 - Diensten voor openbaar bestuur, defensie en sociale verzekering

Eisen

  • Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  • De gesprekken worden beoordeeld op onder andere motivatie en werkervaring/kennis vakgebied.

Gunningscriteria

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding en AWB I en AWB II.

  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder Bouw die deze organisatie zoekt?