thumbnail
thumbnail

projectleider gebiedsontwikkeling

De Lind 44, 5061 HX Oisterwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

31 okt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

3 apr 2024

Rondom wonen spelen grote en maatschappelijk belangrijke opgaven die met veel urgentie opgepakt moeten worden. Heb jij oog voor ontwikkelingen in de woningmarkt en speel jij flexibel in op kansen en uitdagingen die zich voordoen? Lees dan verder, wij zoeken een

Projectleider gebiedsontwikkeling
36 uur

Werk waar je blij van wordt!
Als projectleider gebiedsontwikkeling voer jij de regie over een aantal complexe gebieds-
ontwikkelingen. Onze gemeenteraad heeft een hoge ambitie hierin en jij bent hierin de drijvende kracht binnen onze organisatie.

Wat ga je doen?
Je gaat werken aan gebiedsontwikkeling door het aansturen van gebiedsontwikkelingsprojecten (grotendeels woningbouw, van initiatief tot en met realisatiefase). Dit doe je door het opstellen van projectplannen, ontwerpen van een projectstructuur, het inschakelen van in- of externe capaciteit en het creëren van werkbare randvoorwaarden. Projectmedewerker(s) en projectteamleden stuur jij aan op het behalen van het beoogde resultaat. Je zorgt voor bewaking van de planning en beslismomenten en rapporteert over de voortgang en uitputting van middelen. Daarnaast zorg je voor integrale samenwerking zowel intern als extern waarbij zowel belanghebbenden als het college en gemeenteraad mee worden genomen in het traject.

Wie zoeken wij?
Je staat en gaat voor je projecten. Je hebt ervaring in projectmanagement in het fysieke domein, zonder daarbij het oog voor de mensen met wie je werkt te verliezen. Je legt snel en makkelijk goede contacten en weet integraal te denken en te werken samen met je collega’s. Je bent politiek sensitief en weet mensen met je ideeën mee te krijgen.
Ook neem je mee:

  • HBO of WO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van gebiedsontwikkeling;

  • Uitstekende adviesvaardigheden;

  • Scenario denken. Je kunt op basis van scenario’s kansen en risico’s inzichtelijk maken voor het bestuur;

  • Overtuigings- en onderhandelingskracht;

  • Gevoel voor maatschappelijke, bestuurlijke en politieke gevoeligheden.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de projectleider gebiedsontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.