Organisaties / Gemeente Oisterwijk
Gemeente Oisterwijk
De Lind 44, 5061 HX Oisterwijk, Nederland
Noord-Brabant
Verken de kansen als zzp'er bij Gemeente Oisterwijk! Gelegen in het prachtige Brabantse land, biedt deze gemeente een ideale omgeving om te werken. Met haar ambitieuze en betrokken team, biedt Gemeente Oisterwijk jou als freelancer een stimulerende werkomgeving en kansen om jezelf te ontwikkelen!

Over Gemeente Oisterwijk

De gemeente Oisterwijk als werkgever
Onze gemeentelijke organisatie is volop in beweging. We werken er hard aan om te zorgen dat iedereen zich thuis voelt in de gemeente Oisterwijk. We streven er samen naar om het iedere dag een beetje beter te doen. Voor onze inwoners, onze ondernemers en voor elkaar. Dat doen we in een gemoedelijke en professionele werksfeer. Want wij vinden: heb je plezier in je werk, dan haal je het beste uit jezelf!

Oisterwijk is een gastvrije groene gemeente in Midden-Brabant die bestaat uit de 4 kernen Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren. 4 kernen met elk een ‘eigen’ kleur waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Onze gemeente telt ruim 32.000 inwoners. De Parel in ’t groen, ligt middenin opvallend veel natuurschoon waarvan de bossen en vennen landelijk bekend zijn!