thumbnail
thumbnail
Ervaren Corporate Recruiter

Gemeente Nijmegen

Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Organisatie en Personeel
Sluit over 3 dagen
€ 100,00
32- 36 Gelderland

Publicatiedatum:

21-11-2022

Sluitingsdatum:

07-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-03-2023

Uren per week:

32- 36

Omschrijving van de opdracht

In de gemeente Nijmegen, de oudste stad van Nederland, wordt de komende jaren enorm geïnvesteerd in grootschalige ruimtelijke ontwikkelingen. Tot 2035 worden er 15.000 extra woningen gebouwd. Dat heeft op allerlei terreinen effect, waaronder de bereikbaarheid van de stad. Ook zijn de ambities op gebied van duurzaamheid hoog. Om onze doelstellingen op al deze gebieden te kunnen behalen moeten we onder andere de afdelingen in het Fysieke Domein flink uitbreiden.

Voor deze uitdagende opdracht zijn we op zoek naar een Ervaren Corporate Recruiter die het huidige team HR adviseurs gaat ondersteunen met de werving en selectie.

  • Je gaat aan de slag met het benaderen van potentiële kandidaten voor rollen in o.a. het fysieke domein en het opbouwen van een netwerk. Dat doe je door actief op zoek te gaan naar kandidaten via diverse kanalen en kennismakingsgesprekken te voeren (waaronder met kandidaten die solliciteren via open sollicitatie). Ook houd je contact met kandidaten die zijn afgevallen bij een sollicitatie maar mogelijk wel in aanmerking komen voor andere vacatures.

  • Je denkt mee over de procedures op gebied van werving en selectie en draagt verbeterpunten aan.

  • Je adviseert over de keuze van een slimme wervingsstrategie en schrijft mee aan vacatureteksten.

  • Je bent nauw betrokken bij het selectieproces en sluit eventueel aan bij sollicitatiegesprekken.  

  • Je helpt met en denkt mee over de opzet van referral recruitment en andere tools op gebied van werving en selectie zoals onboarding en het inrichten van een online bestemmingspagina.

  • Je wordt lid van het team HR adviseurs en werkt in opdracht van het hoofd P&O. Je hebt daarin een zelfstandige rol maar je stemt de werkzaamheden nauw af binnen het team en in het bijzonder met de HR adviseurs van het fysieke domein en de specialisten Werving & Selectie.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Ervaren Corporate Recruiter die deze organisatie zoekt?