thumbnail
thumbnail
4 Projectleiders/ Strategisch Adviseurs G7

Gemeente Nijmegen

Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
de gemiddelde inzet van de 4 projectleiders is 10 uur, verschillend op de onderdelen Gelderland

Publicatiedatum:

13-03-2023

Sluitingsdatum:

28-03-2023

Begindatum:

15-04-2023

Einddatum:

31-01-2024

Uren per week:

de gemiddelde inzet van de 4 projectleiders is 10 uur, verschillend op de onderdelen

De projectleider draagt bij aan de wettelijke gemeentelijke verplichting van passende zorg voor complexe gezinnen en jeugdigen. Hierbij geldt een transformatiedoelstelling: zo dicht mogelijk bij huis, zo thuis mogelijk en van betere kwaliteit. De scope is Gelderland dat bestaat uit 7 jeugdhulpregios van bij elkaar 56 gemeenten. Deze moeten allemaal in de juiste mate betrokken worden omdat de jeugdhulp gedecentraliseerd is. De huidige zorg wordt geleverd door een palet zorgaanbieders, er moet een traject worden ingericht om van huidige naar toekomstige inrichting van het jeugdhulplandschap te komen.

Kort gezegd moet de kwaliteit, beschikbaarheid en transformatie van Gelders jeugdhulpaanbod geregeld worden.

De 4 huidige ingehuurde opdrachtnemers zullen ook offertes uitbrengen voor deze opdracht.

  1. SPUK 3 milieu: ombouw naar kleinschalige woonvormen. Betreft het bewaken van de pilots kleinschalige woongroepen van totstandkoming tot uitvoering. Bewaken van kwaliteit en prijs bij leveranciers in voorkomende situaties. Betrekken van de jeugdhulpregios in de besluitvorming.
  2. SPUK Jeugdzorgplus en transformative Jeugdzorgplus: ombouw naar kleinschalige woonvormen, kwaliteitsverbetering en vermindering instroom. Deelname aan landelijke werkgroep. Bewaken van pilots kleinschaligheid. Bewaken van kwaliteit en prijs bij leveranciers in voorkomende situaties. Betrekken van de jeugdhulpregios in de besluitvorming.
  3. Essentiele functies: realiseren van de toekomstvisie essentiele functies in Gelderland middels een verwerving in 2023. Het betreft een verwerving van bovenregionale jeugdhulp functies naar een clustering van zorgvormen waardoor passende zorg geboden kan worden is voor alle jeugdigen ongeacht complexiteit.  De zorgvisie moet vertaald worden naar een verwervingsstrategie die ruimte laat voor toekomstige dynamiek en doorontwikkeling (fasering).
  4. Ontwikkeling bekostigingsmodel en tariefstelling kleinschalig verblijf en essentiele functies, geldt voor alle soorten verblijfsvormen. 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de 4 Projectleiders/ Strategisch Adviseurs G7 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.