thumbnail
thumbnail
Webanalist

Gemeente Midden-Groningen

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
85
36 Groningen

Publicatiedatum:

10-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

10-04-2023

Einddatum:

09-10-2023

Omschrijving van de opdracht
In het projectteam werken we met de scrum-methodiek. In sprints van 2 weken werk jij aan een concreet product of een verbetering van een bestaand product of dienst. Samen met de overige leden van het scrumteam ben je verantwoordelijk voor het behalen van de sprintdoelstellingen. Jouw dag begint met de stand-up. Daarna ga je aan de slag met de user stories rond monitoring, want als gemeente willen we weten wat er speelt in onze gemeente. Samen met de andere leden van het scrumteam zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze online dienstverlening aantoonbaar verbetert.  Aan het einde van de sprint presenteer je als team de resultaten aan de organisatie. In de retrospective reflecteer je met het scrumteam op de samenwerking van de afgelopen sprint.  

Als Content Specialist werk je nauw samen met jouw collega’s van het Scrumteam. Maar je zult in de ook samenwerken met collega’s uit andere delen van onze organisatie zoals Functioneel Applicatie Beheerders.

We monitoren als gemeente op dit moment minder dan we zouden willen. Daarom hebben we de opdracht gekregen vanuit het College om beter te monitoren zodat we de tevredenheid en kwaliteit over de dienstverlening goed kunnen volgen. Jij wordt hier super enthousiast van en weet als onze webanalist exact wat hiervoor nodig is. Dat betekent dat er ruimte is voor jouw initiatief. Je meet het websitebezoek, maakt rapportages en omgevingsanalyses. Je doet verbetervoorstellen en richt dashboards in.  Kortom: jij helpt ons als gemeente om inzicht te krijgen. Website, intranet, social media… jij meet, rapporteert, adviseert en ondersteunt. Waar nodig zorg je voor de technische implementatie. 

Kandidaatomschrijving

 • HBO werk- en denkniveau

 • Kennis van analysetools zoals  SiteImprove, Obi4Wan, Matomo, PiwikPro.

 • Ervaring met scrum (pré)

 • Kennis van Drupal (pré)

 • Ervaring met werken in een Newsroom (pré)

 • Je werkt zorgvuldig en hebt goede adviesvaardigheden.

Eisen

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk -en denkniveau

 • Je hebt aantoonbare recente kennis en werkervaring met minimaal 2 van de volgende analysetools; SiteImprove, Obi4Wan, Matomo, PiwikPro.

Gunningscriteria

 • Je hebt aantoonbare recente relevante werkervaring met scrum.

 • Je hebt aantoonbare recente relevante kennis van Drupal

 • Je hebt aantoonbare ervaring met werken in een Newsroom

Interviewplanning
De interviews worden gepland ZSM na de sluitingsdatum van indienen offertes.

Toelichting op rooster
Het aantal uren per week varieert tussen de 24 en 36 uur en flexibel werken is in overleg met de leidinggevende mogelijk.

Dienstencategorie
Andere diensten

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Webanalist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.