thumbnail
Senior communicatieadviseur NPG

Gemeente Midden-Groningen

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland

Communicatie
Deze inhuuropdracht is verlopen
100
32 Groningen

Publicatiedatum:

14-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

04-07-2022

Einddatum:

03-10-2022

NPG
Via het Nationaal Programma Groningen (NPG) wordt volop geïnvesteerd in de gemeente. Om hieraan invulling te geven is het integraal programmaplan ‘Hart voor Midden-Groningen’ opgesteld. Met 45 projecten en een investeringsbudget van rond de 100 miljoen euro in 10 jaar krijgt de gemeente een geweldige impuls. Forse bedragen worden geïnvesteerd in de jeugd, in mensen, gebieden en plekken die dit het hardst nodig hebben. De projecten staan niet los van elkaar maar hangen nauw met elkaar samen. Dit programma gaat de komende jaren bepalend zijn voor de inwoners én de organisatie.


Plaats in de organisatie

Je thuisbasis in deze functie is het team communicatie. Je rapporteert aan de teamleider communicatie en maakt deel uit van een gedreven team communicatie professionals. Waar je echter voornamelijk te vinden zult zijn, is binnen het NPG programmabureau. Dit is de plek waar jouw werk zich bevindt. Je werkt hierin samen met onder andere de programmadirecteur, -secretaris, communicatieadviseurs van de wethouders en de verschillende projectleiders.


Wat ga je doen

De projecten binnen het NPG hebben gemeen dat de gemeente dit niet alleen voor maar vooral samen mét de inwoners wil uitwerken en uitvoeren. In het programma is verder nadrukkelijk ruimte voor ideeën en voorstellen vanuit de samenleving. Er leeft en speelt veel en de gemeente wil hierin de participatie van haar inwoners goed en zorgvuldig organiseren. De strateeg communicatie NPG en senior communicatie adviseur NPG werken nauw samen in het programma om het brede spectrum van communicatie te organiseren.

· Je houdt je bezig met alle interne en externe communicatie voor het programma “Hart voor Midden-Groningen”, in samenwerking met je collega’s van team communicatie.

· Adviseren programmadirecteur, portefeuillehouder en projectleiders op communicatiegebied, zowel intern als extern.

· Opstellen en door ontwikkelen communicatiestrategie, vertalen naar heldere plannen.

· Maken van passende middelen en content passend bij de geformuleerde strategie.

· Plannen en bewaken financiën.

· Zorgdragen voor goede samenwerking en afstemming met partijen met wie wordt samengewerkt in dit dossier.

Kandidaatomschrijving

· Hbo/ Wo werk- en denkniveau

· Minimaal 5 jaar ervaring als senior communicatieadviseur, op verschillende niveaus, waardoor je makkelijk schakelt tussen directie, college van B&W, projectleiders en collega’s.

· Je hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken en je bent in staat je snel in te werken in complexe materie.

· Je bent scherp op strategisch niveau, maar beleeft net zo veel plezier aan de uitvoering van plannen en het maken van middelen en content.


COMPETENTIES EN PERSOONLIJKE KWALITEITEN

· Verbindend

· Samenwerkingsgericht

· Overtuigingskracht

· Resultaat gericht

· Conceptueel

· Empathisch

· Energiek

· Inspirerend

Interviewplanning

De interviews zullen worden gepland ZSM na de sluitingsdatum van indienen offertes.

Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior communicatieadviseur NPG die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.