thumbnail
thumbnail

Online Strateeg

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
95
32 Groningen

Begindatum:

10 apr 2023

Einddatum:

9 okt 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

10 mrt 2023

Omschrijving van de opdracht
In het projectteam werken we met de scrum-methodiek. In sprints van 2 weken werk jij aan een concreet product of een verbetering van een bestaand product of dienst. Samen met de overige leden van het scrumteam ben je verantwoordelijk voor het behalen van de sprintdoelstellingen. Jouw dag begint met de stand-up. Daarna ga je aan de slag met de user stories rond verbetering dienstverlening, monitoring, digitale bereikbaarheid, begrijpelijk taalgebruik en participatie. Samen met de andere leden van het scrumteam zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze online dienstverlening aantoonbaar verbetert.  Aan het einde van de sprint presenteer je met het team de resultaten aan de organisatie. In de retrospective reflecteer je met het scrumteam op de samenwerking van de afgelopen sprint.  

Als Online Strateeg werk je nauw samen met jouw collega’s van het Scrumteam en met de Product Owner.  Maar je werkt ook samen met collega’s uit andere delen van onze organisatie. Omdat we met ons scrumteam zelf ook aan de slag gaat met usability onderzoeken en klantreizen heb je ook contact met de mensen waar je het allemaal voor doet: de Midden-Groningers.

Kandidaatomschrijving
Je bent resultaatgericht, daadkrachtig en bent een stevige sparringpartner. Je kunt strategisch denken maar stroopt net zo makkelijk je mouwen op. Je online kennis is up-to-date. Kanalenstrategie, chatbot, newsroom of webcare: jij weet wat ervoor nodig is om dit in te richten én te borgen in de organisatie. Dat betekent ook dat je ook bondig beleid of instructies opstelt. Je werkt procesmatig, analytisch en zorgvuldig. Je houdt van brainstormen, samenwerken, organiseren en uitvoeren. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je kunt mensen meekrijgen in onze visie op klantgerichtheid. Jij wordt blij als de online dienstverlening mede door jouw aandeel aantoonbaar beter geworden is.

  • HBO/WO werk- en denkniveau

  • ervaring met scrum (pré)

  • kennis van Drupal  (pré)

  • Kennis van SiteImprove (pré)

Eisen

  • Je hebt aantoonbaar HBO/WO werk -en denkniveau

  • Je hebt recente relevante werkervaring met de scrum methode.

Gunningscriteria

  • Kanalenstrategie, chatbot, newsroom of webcare: Beschrijf dat je weet wat ervoor nodig is om dit in te richten én te borgen in de organisatie.

  • Je hebt recente aantoonbare relevante ervaring met Drupal en Siteimprove.

  • Je bent vanaf de start van de opdracht minimaal 24 uur per week inzetbaar.

Interviewplanning
De interviews worden gepland ZSM na de sluitingsdatum van indienen offertes.

Dienstencategorie
Andere diensten

CPV code
76000000-3 - Diensten in verband met de olie- en gasindustrie

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Online Strateeg die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.