thumbnail
thumbnail
Innovatiebegeleider

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
90
24 Groningen

Begindatum:

8 jan 2024

Einddatum:

31 jul 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

30 okt 2023

Inleiding
Aan de slag in een gemeente waar grote sociale uitdagingen liggen? Waar jouw creatieve ideeën meer dan welkom zijn? Deze functie biedt jou de kans om mee te bouwen aan de sterke samenleving die wij voor ogen hebben.

Dit is waarom we jou nodig hebben
Midden-Groningen is een gemeente met een groot sociaal hart. En dit is nodig. Armoede, mensen die moeite hebben met lezen en schrijven, gezinnen waarin meerdere problemen spelen... Hoewel het met veel inwoners goed gaat, staan er ook mensen op achterstand. Met een vernieuwende aanpak bouwen wij aan een sterke samenleving.. Zo willen wij inwoners van Midden-Groningen de beste zorg en ondersteuning bieden die zij nodig hebben. Daarom zoeken wij een Innovatiebegeleider Tijd voor Toekomst die ons helpt om hierin de volgende stap te zetten. Tijd voor Toekomst is een programma dat vanuit het Nationaal Programma Groningen mogelijk wordt gemaakt. Het aantal scholen wat deelneemt aan dit project groeit en daarom zijn we op zoek naar een tweede innovatiebegeleider.

Hoe ziet jouw werkweek er uit?
Je werkt als coach en sparringpartner van de directie en het schoolteam. Dit doe je samen met de andere Innovatiebegeleider, de onderzoekers van de Hanzehogeschool en de projectleider.

Je hebt gesprekken met directie en schoolteams over het ontwikkelen en uitvoeren van een verrijkte schooldag. Je gaat op zoek naar aanbieders die de scholen hierbij kunnen helpen. Je neemt deel aan regionale en provinciale overleggen met andere professionals die met Tijd voor Toekomst bezig zijn. Je houdt vinger aan de pols bij de uitvoering en helpt het schoolteam om samen plannen te ontwikkelen, te schrijven, evalueren en bij te sturen.

Met wie werk jij samen?
Als Innovatiebegeleider Tijd voor Toekomst werk je nauw samen met de andere innovatiebegeleider van onze gemeente, het onderwijs team  van de gemeente  en de onderzoekers van de Hanzehogeschool.

Kandidaatomschrijving

Wat breng jij mee?
Als innovatiebegeleider heb je een onafhankelijke rol als coach en sparringpartner van directie en schoolteam. Samen met de andere innovatiebegeleider, onze trainee en de projectleider vorm je het kernteam van Tijd voor Toekomst. Voor het uitvoeren van deze functie heb je verstand van recente ontwikkelingen in het onderwijsveld, verrijkte schooldag, aanbod en de dagelijkse praktijk binnen een school. Je kunt de verbinding leggen tussen de leefwereld van het kind, het onderwijs, het onderzoek van de Hanzehogeschool en de partijen die aanbod leveren. Samen met de medewerkers van de scholen bereik je dat kinderen zich ontwikkelen door een verrijkte schooldag en dat ouders betrokken zijn. Je denkt niet in problemen, maar in mogelijkheden. Zeker als het om kinderen gaat. Je hebt een innovatieve functie waarbij de focus ligt op ontwikkeling binnen het onderwijs, motiveren van ouders, schoolteam en kinderen. Daarnaast zorg je er met de onderzoeker van de Hanzehogeschool en projectleider voor dat effecten zichtbaar worden. Je brengt in ieder geval de volgende competenties mee: communicatief sterk, oplossingsgericht, daadkracht, verbindend, overtuigingskracht, strategisch inzicht en coachend.

Eisen

  • Een afgeronde HBO-opleiding met een achtergrond in het onderwijs en/of kinderopvang

  • kandidaat dient minimaal 3 jaar werkervaring te hebben binnen onderwijs innovatie

Gunningscriteria

  • HBO- opleiding

  • minimaal 3 jaar werkervaring binnen onderwijs/ kinderopvang

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Innovatiebegeleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.