thumbnail
thumbnail
Domeinbeheerder/adviseur groen

Gemeente Midden-Groningen

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
maximaal 90
36 Groningen

Publicatiedatum:

14-03-2023

Sluitingsdatum:

30-03-2023

Begindatum:

15-05-2023

Einddatum:

15-05-2024

Ben jij die ‘groene’ adviseur die helpt om Midden-Groningen schoon, heel en veilig te maken? Als jij kennis en ervaring meebrengt van groenbeheer, bomen en/of ecologie, dan zijn wij op zoek naar jou!
Met ruim 60.000 inwoners is Midden-Groningen de derde gemeente van de provincie. Pittoreske dorpen, stoere boerderijen, schitterende natuur en een kloppend stadshart. Een uitgestrekte gemeente met buitengebieden en plaatsen zoals Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Muntendam. Samen met bewoners, bedrijven en organisaties ondersteunen we initiatieven waardoor de gemeente een mooie plek is om te wonen, te werken of te bezoeken.

Waarom wij op zoek zijn naar jou
In Midden-Groningen zijn we trots én zuinig op onze leefomgeving. Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR) speelt hierin een belangrijke rol. De 4 IBOR-teams werken samen aan een veilige, aantrekkelijke en duurzame openbare ruimte. Het liefst zoveel mogelijk in overleg met inwoners, ondernemers en wijkverenigingen. Samen zorgen we bij IBOR voor het integrale beheer en onderhoud van de openbare ruimte zoals bruggen en beschoeiingen, groen, wegen, verlichting, kabels en leidingen, riolering en afval. We werken dagelijks aan de leefbaarheid (schoon, heel en veilig) van de buitenruimte.

Hoe ziet jouw werkweek er uit?
In deze functie ontwikkel en plan je het uitvoeringsbeleid voor het domein groen. Je bent budgetverantwoordelijk voor jouw domein en samen met je team zorg je voor de voorbereiding van de aanleg, onderhoud en beheer van al het groen. Denk hierbij aan bomen en struiken, bermen, speelplekken, begraafplaatsen en zwerfafval. Op strategisch/tactisch niveau breng je het uitvoeringsbeleid verder. Je geeft sturing aan het beheerteam van dit domein.  Je zet aanbestedingen/raamcontracten uit en draagt zorg voor het contractbeheer van deze contracten. Ook ben je af en toe directievoerder op een project. Je werkt integraal en werkt samen met de domeinbeheerders van wegen , kunstwerken, kabels & leidingen, riolering en openbare verlichting.

Met wie werk jij samen?
Je werkt binnen jouw beheerdomein nauw samen et je directe beheer en onderhoud collega's van de andere domeinen. Binnen jouw team zitten vakinhoudelijke collega's als het gaat om groenbeheer, bomen, spelen en ecologisch groenbeheer. Samen zetten jullie het domein neer en zorgen jullie voor een adequate voortgang in de projecten. Binnen de gemeente ben je vraagbaak voor jouw domein en adviseer je anderen gevraagd en ongevraagd. Je bent gesprekspartner voor het bestuur, management en ook vertegenwoordig je de gemeente in regionale overlegstructuren binnen jouw domein.

Waarom je deze functie niet wil mislopen!

Je wilt verantwoordelijkheid
Bij ons krijg je de ruimte en het vertrouwen om het werk op jouw manier in te richten.

Je wilt uitdaging
Je gaat aan de slag in een gemeente waarin uitdagende projecten op jouw pad komen.

Je wilt afwisseling
Als Domeinbeheerder Groen werk je aan meerdere projecten en opdrachten tegelijkertijd: geen werkdag is hetzelfde.

Werken bij Midden-Groningen
Midden-Groningen is een organisatie die jou uitdaagt om het beste van jezelf te laten zien. En dat niet alleen. Bij ons werk je aan projecten die ertoe doen; in een organisatie waar jij ertoe doet. Samen halen wij meer uit elkaar en uit Midden-Groningen. En samen halen wij meer uit jouw talent. Dit doen wij in een professionele organisatie waarin we op elkaar vertrouwen. Waarin we ons verantwoordelijk voelen en onze vrijheid belangrijk vinden.

Kandidaatomschrijving

Wat breng jij mee?
Je wordt enthousiast van bovengenoemde werkzaamheden. Je bent iemand die met "de voeten in de klei staat" en graag de mouwen opstroopt. Je adviseert en deelt je ervaring. Je voelt je eigenaar van vraagstukken die op je afkomen en durft beslissingen te nemen. Je houdt goed overzicht en gaat prima met tegengestelde belangen om. Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijke als mondeling. Je hebt graag een grote mate van zelfstandigheid zonder voorbij te gaan aan het team en aan het bestuur. Je haalt plezier uit het samen optrekken om de uitdaging van de ontwikkelopgaven aan te gaan. Je hebt ervaring met projectleiding, RAW systematiek, UAV-gc en projectmatig werken.

Verder vragen we:

  • Een afgeronde HBO opleiding Groen en Cultuurtechniek, Milieukunde, Tuin- en landschapsinrichting of een andere opleiding uit 'de groene hoek’.

  • Minimaal 3 jaar werkervaring met soortgelijk werk.

  • Ervaring binnen de overheid is een pré.

  • Je hebt affiniteit met financiën, kwaliteit en planningen. 

Qua competenties vinden we het volgende belangrijk: flexibiliteit, zelfstandigheid, creativiteit, mondelinge communicatie, omgevingsbewustzijn, goed kunnen samenwerken, schriftelijke communicatie, besluitvaardigheid, initiatiefrijk, plannen en organiseren, resultaatgerichtheid.

Interviewplanning
de gesprekken zullen zo spoedig mogelijk na de sluiting van de termijn ingepland worden.

Toelichting op rooster
32-36 uur

Dienstencategorie
Andere diensten

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Domeinbeheerder/adviseur groen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.