thumbnail
thumbnail

W2024-36 Kwaliteitsmedewerker BOA team

Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
78
24 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

5 feb 2024

Opdrachtomschrijving
De gemeente Meierijstad heeft een BOA – Handhaving team van 8 personen. Het team is ontwikkeling in samenstelling, taakverdeling en bredere inzet op organisatorische zaken zoals dienstverlening, procesverbetering en ontwikkeling in zelforganisatie.

In het team is er formatie voor startende boa’s (breed inzetbaar binnen de gemeente op basistaken), boa’s met een eigen gebied als taakaccent en senior boa’s.

Deze laatste functie is vanaf het najaar 2023 toegevoegd aan het team. Hierop zit een boa in een ontwikkeltraject. Als ondersteuning voor deze collega zijn we op zoek naar een inhuur tot maximaal einde dit jaar die de senior boa gaat ondersteunen op aantal taken:

 • Door ontwikkeling van dashboards en manier van plannen en coachen van team hierin.

 • Opstellen van uitvoeringsplan voor afstemming met bestuurlijk en ambtelijk opdrachtgever en vertaling naar actueel teamplan voor team en diverse afstemmingsoverleggen. Je bouwt hierin een systematiek die vervolgens voor het team praktisch hanteerbaar is en aansluit bij het doel van het team

 • Je neemt een actieve rol in de opzet van de communicatie intern en extern over rol en prioriteiten van het boa team.

 • Je doet verbetervoorstellen voor projectmatige aanpak van aantal thema’s binnen het boa team. Zodat het team groeit in de werkwijze van projectmatig werken.

 • Je neemt verantwoordelijkheid voor het opstellen en bewaken van werkprocessen / registratie binnen het team en levert een actieve bijdrage in procesoptimalisaties (bijvoorbeeld melddesk). Je werkt het handboek voor boa – handhaving verder uit (is nu opgesteld vanuit WPG, uitbreiden naar bredere taken boa)

 • Vanuit bovenstaande taken vertegenwoordig je het boa team in overleggen en coach je de senior boa in de rol van facilitator bij overleggen

 • Je werkt mee aan de doorontwikkeling van het inwerkprogramma voor nieuwe boa’s zorgt voor de inwerkprogramma’s voor stagiaires en nieuwe collega’s (breder dan inhoudelijke taken).

 • Je begeleidt nieuwe collega’s en stagiaires in de manier waarop het boa team in Meierijstad werkt voor de procesmatige taken

Met ruim 80.000 inwoners hoort onze gemeente Meierijstad tot de middelgrote gemeenten van Nederland. Wat je hier doet, doet er echt toe. We geloven in de kracht van samen en zetten de klant centraal. En dat zie je terug in onze hele organisatie. Daar zijn we trots op. Met aandacht voor ontwikkeling en aansprekende projecten werken we met z’n allen aan ons maatschappelijk doel: elke dag verder bouwen aan een Meierijstad voor iedereen. We zijn ambitieus en durven onze nek uit te steken. Met resultaat, want we zijn in 2020 genomineerd voor de Beste Overheidsorganisatie en de FUTURPROOF-Award.

Je werkt vanuit het team Handhaving (op dit moment 8 boa’s) en je werkt samen met het team Veiligheid (6 collega’s) en collega’s juristen van VTH.

Kandidaatomschrijving

 • Je bent een goede verbinder die sterk is in procesmatig denken.

 • Je hebt aantoonbare ervaring in het uitwerken van processen, kennis van Lean Six Sigma en met het systeem Engage Process.

 • Je kunt de vertaling kan maken van systemen en dashboards naar werkprocessen en afspraken en medewerkers hierin enthousiast meekrijgt en hebt hierin aantoonbare ervaring.

 • Je werkt met een bedrijfsmatige inslag en een grote mate van zorgvuldigheid. Je hebt aantoonbare ervaring in projectmatig werken met projectplan opstellen en borgen.

 • Je vraagt makkelijk door in werkwijzen van collega’s en maakt ook makkelijk de vertaalslag naar heldere afspraken hierover. Je maakt je snel dingen eigen, bent zelfredzaam en kiest voor een innovatieve aanpak.

 • Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau met affiniteit op procesmatig werken binnen het thema van Veiligheid in de richting bestuurskunde of Integrale Veiligheid.

 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie bij een overheidsorganisatie en aantoonbare werkervaring met samenwerking in boa team.

 • Je maakt applicaties waarin meldingen voor Handhaving en Veiligheid binnen komen snel eigen.

 • Je bent bondig en helder in je mondeling en schriftelijke communicatie.

Eisen

Werk- en denkniveau
HBO werk- en denkniveau op gebied van Veiligheid of Bestuurskunde. Dit dient te blijken uit het cv.

Kennis en ervaring

 • Aantoonbare werkervaring in samenwerking team BOA

 • Aantoonbare werkervaring in projectmatig werken

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met procesmatig werken, kennis van lean six sigma in het werkveld van IV-OOV – Handhaving

 • Kennis en ervaring van WPG en relevante wetgeving voor het werk van boa team

 • Je maakt je applicaties waarmee het boa team werkt, snel eigen

 • Ervaring met systeem Engage Process

 • Bondig en helder in je communicatie Dit dient te blijkenuit het cv.

Inzetbaarheid
Per direct inzetbaar en voor de volledige uren ook op locatie in Veghel • Het boa team is op woensdag en donderdag compleet, minimaal 1 dag hiervan ben je beschikbaar voor samenwerking in deze opdracht • Je woont binnen straal van 30 minuten van Veghel, de verdere invulling van werkrooster is voor jou overdag en in overleg met seniorboa en team

Gunningscriteria

 • Weging prijsdeel: 30 %

 • Kandidaatomschrijving
  Je werkt jezelf snel in en durft hulpvragen te stellen, naast dat je zelf ook met voorstellen en adviezen / besluiten komt. Je bent dienstverlenend en pro actief, maar weet ook goed de grens hierin te bewaken. Wat niet bij het team als taak of verantwoordelijkheid hoort, pak je niet. Dit op een manier dat je de verbinding met de vragensteller wel open houdt. Hiervoor maak je je werkprocessen en netwerken snel eigen, zodat je hierin professioneel kunt handelen en schakelen. Lef en humor zijn naast zorgvuldigheid en integriteit belangrijke eigenschappen hierbij.

  Weging: 25 %

 • Competenties
  Analytisch vermogen Signaleert problemen; herkent belangrijke informatie; legt verbanden tussen gegevens. Spoort mogelijke oorzaken van problemen op; zoekt ter zake doende gegevens. Verantwoordelijkheid Je komt gemaakte afspraken na en accepteert de gevolgen die voorvloeien uit het eigen handelen. Oordeelsvorming: Je weegt gegevens en mogelijke handelwijze in het licht van relevante criteria tegen elkaar af om tot realistische beoordeling te komen. Klantgerichtheid Je weet wensen of behoeften van klanten of gebruikers te onderzoeken en hiernaar te handelen. Speelt in op de doelstellingen van doelgroepen en opdrachtgevers voor de langere termijn.

  Weging: 20 %

 • Interview
  Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. In het gesprek wordt verder ingegaan op de functie eisen en gunningscriteria.

  Weging: 25 %

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de W2024-36 Kwaliteitsmedewerker BOA team die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.