Organisaties / Gemeente Meierijstad
Gemeente Meierijstad
Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel, Nederland
Noord-Brabant
Ontdek deze uitdagende inhuuropdracht in het hart van Noord-Brabant. Gelegen in de dynamische regio van Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode biedt deze gemeente volop mogelijkheden voor zzp'ers. Met ruim 80.000 inwoners en een ambitieus bestuur, is Gemeente Meierijstad een vooruitstrevende gemeente!

Over Gemeente Meierijstad

Bij ons krijgt jouw talent de ruimte
Doen waar je goed in bent en in een open sfeer samenwerken om ambities waar te maken. Dat is in het kort wat werken bij gemeente Meierijstad betekent. In onze organisatie werk je vanuit een zelforganiserend team. Je krijgt daarbij alle vrijheid en verantwoordelijkheid die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Met jouw inzet en talenten maak jij echt het verschil. Het resultaat daarvan zie je direct terug in de samenleving. Ontdek nu jouw mogelijkheden!

Dit is werken bij Meierijstad
Bij gemeente Meierijstad zijn we betrokken en versterken we elkaar. Deze ‘kracht van samen’ zie je terug in alle facetten van onze organisatie. In zelforganiserende teams werken we samen en halen we het beste in elkaar naar boven. Je talent zet je naast je functie ook breder in voor de organisatie. Leren doe je ‘on the job’, bij interessante projecten, of door een training of cursus te volgen in onze interne academie. Zo sta jij aan het roer van je eigen ontwikkeling en haal je het beste uit jezelf. Ontdek verder wat Meierijstad bijzonder maakt.

Samen de opgaves en ambities van Meierijstad realiseren
Resultaatgericht werken, zelforganisatie en samenwerken gaan bij ons hand in hand. Je werkatelier is je thuishaven, van waaruit je vertrekt. Binnen het netwerk van onze organisatie vind je je weg om samen met andere collega’s de doelen en ambities van Meierijstad te realiseren. Dat doen we op een open en transparante manier. We delen waar we goed in zijn en stellen vragen waar we hulp nodig hebben. Vernieuwen, experimenteren en lef hebben vinden wij belangrijk. En daarbij gaat er ook wel eens wat fout. Wij vinden dat dat erbij hoort. Zolang je maar blijft leren en we oog blijven houden voor onze inwoners en ondernemers.

Wat je doet, doet er echt toe
Gemeente Meierijstad behoort tot de middelgrote gemeenten in ons land. Daardoor hebben we regionale slagkracht. We werken ook aan onderwerpen die van nationaal belang zijn. En daar draag jij aan bij. Met wat jij doet, maak je echt het verschil in de samenleving. En die successen zie je direct terug in de omgeving.