thumbnail
thumbnail
W2022-38 Juridisch medewerker beroepszaken

Gemeente Meierijstad

Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel, Nederland

Juridisch
Sluit vandaag
100
0 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

08-09-2022

Sluitingsdatum:

26-09-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Omschrijving van de opdracht

Ruime, aantoonbare ervaring op het gebied van de lokale belastingen en in het bijzonder op het gebied van de Wet WOZ. Ruime ervaring met het schrijven van verweerschriften in het kader van de Wet WOZ. Ruime kennis van de geldende jurisprudentie en het vermogen deze informatie over te brengen op de directe collega’s. Ruime ervaring met het verschijnen ter zitting bij Rechtbank en de Gerechtshof. Overige juridische vragen/informatieverzoeken vanuit het Atelier WOZ behandelen op afroep.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op maandag 10 oktober tussen 08.30 uur en 11.30 uur.
Het zou fijn zijn als je hier rekening mee wil houden. 

Toelichting op rooster

Op afroep, afhankelijk van het aantal beroepszaken. Per beroepszaak gemiddeld 6 uur voor het opstellen van het verweerschrift en 4 uur voor het verschijnen op de zitting (dat is dan incl. voorbereiding/inlezen en reistijd van en naar de rechtbank). Overige juridische vragen/informatieverzoeken vanuit het Atelier WOZ behandelen op afroep.

Dienstencategorie

Andere diensten

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de W2022-38 Juridisch medewerker beroepszaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.