thumbnail
W2022-34 Klantmanager B WMO

Gemeente Meierijstad

Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
60
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

27-07-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-12-2022

Door middel van onderzoek (keukentafelgesprek, kantoorgesprek, teamsgesprek) bepalen of een maatwerkvoorziening vanuit de Wmo noodzakelijk is, of dat de hulpvraag in het voorliggend veld kan worden opgelost.

Kandidaatomschrijving

Een ervaren klantmanager, die bekend is met werken in de Suite en zelfstandig de hulpvragen rondom begeleiding, dagbesteding en beschermd wonen, alsook bekend met veiligheidscasuïstiek weet te onderzoeken en te bepalen

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op 9 augustus tussen 8.30 en 11.30. 

Let op! Kandidaten krijgen de dag voor het gesprek te horen of ze worden uitgenodigd (8 augustus). Gelieve hier rekening mee te houden

Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

75000000-6 - Diensten voor openbaar bestuur, defensie en sociale verzekering

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de W2022-34 Klantmanager B WMO die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.