thumbnail
thumbnail

Adviseur Integrale Veiligheid

Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
85
32 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 okt 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

6 jun 2024

Opdrachtomschrijving
Je gaat aan de slag als adviseur Integrale veiligheid bij het werkatelier Integrale Veiligheid, Openbare Orde en Veiligheid en Crisisbeheersing. Binnen het werkatelier bij de tijdelijke collega ter vervanging gedurende de zwangers-/bevallingsverlof van een van de collega’s. Het werkatelier is een klein, hecht team dat belast is met de uitvoering van het Integraal Veiligheidsbeleid van de gemeente Meierijstad en werkt op basis van het vastgestelde uitvoeringsplan. Het team is jong. Iedereen werkt hard en is eerlijk en open naar elkaar. Gaat er iets niet goed? Dan spreken we elkaar daarop aan. We werken met een flinke dosis humor, vastberaden aan hetzelfde doel: gemeente Meierijstad veilig houden.

Met bijna 85.000 inwoners hoort onze gemeente Meierijstad tot de middelgrote gemeenten van Nederland. Wat je hier doet, doet er echt toe. We geloven in de kracht van samen en zetten de klant centraal. En dat zie je terug in onze hele organisatie. Daar zijn we trots op. Met aandacht voor ontwikkeling en aansprekende projecten werken we met z’n allen aan ons maatschappelijke doel: elke dag verder bouwen aan een Meierijstad voor iedereen. We zijn ambitieus en durven onze nek uit te steken.

Het team bestaat met jou erbij uit 6 personen. Daarnaast zijn er nog collega’s die werken op het gebied van ondermijning binnen het Basisteam Meierij en collega’s die voor de uitvoering van projecten tijdelijk aan het team zijn verbonden.

De komende periode bij jij vooral bezig met:

 • een aantal lopende projecten in relatie tot het Integraal Veiligheidsbeleid 2023-2026;

Waarbij de aandacht zich meer specifiek richt op de doorontwikkeling van de bestaande leerportalen, actualisatie van informatie op intranetpagina, ontwikkelen van flyers, ondersteunen bij de organisatie van de Week van de Veiligheid;

 • Samen met het Sociaal Domein werk je aan de jeugdaanpak in Schijndel en Sint-Oedenrode (op basis van het 7 stappenmodel);

 • inrichten van sleutelfigurennetwerken binnen Meierijstad;

Daarnaast ondersteun je de projectleider in een project op het gebied van maatschappelijke weerbaarheid agrarische sector als onderdeel van de regiodeal Noordoost-Brabant.

Kandidaatomschrijving
Je bent een goede verbinder. Met bestuurlijke sensitiviteit en een grote mate van integriteit doe jij je werk. Je maakt je snel dingen eigen, kunt zelfstandig werken en kiest voor innovatieve aanpak. In jouw aanpak ben je integer en pak je door waar het moet. Werken buiten kantoortijden vind je geen probleem.

Daarnaast beschik je over:

 • Hbo werk- en denkniveau. Je hebt bijvoorbeeld een Hbo diploma Integrale veiligheidskunde, bestuurskunde of rechten met een minor in veiligheid;

 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie bij een overheidsorganisatie;

 • (Juridische) kennis op het vakgebied van OOV en van Bestuursrecht.

 • Ervaring met jeugdaanpakken en projectmatig werken

En ben je:

 • Digitaal vaardig en in staat thema’s door te ontwikkelen (m.n. communicatief).

 • Je zorgt zelf voor laptop en telefoon en je hebt een VOG die niet ouder is dan 3 maaden.

Eisen

 • Werk- en denkniveau: HBO Je hebt een afgeronde opleiding op gebied van integrale veiligheid of bestuurskunde of recht.

 • Gerichte werkervaring: Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het werkveld van IV-OOV.

 • Inzetbaarheid: Per direct beschikbaar of op korte termijn inzetbaar.

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 30 %

Eigenschappen
Je werkt jezelf snel in en durft hulpvragen te stellen, naast dat je zelf ook met voorstellen en adviezen/besluiten komt. Je bent communicatief, dienstverlenend en pro actief, maar weet ook goed de grens hierin te bewaken. Wat niet bij het team als taak of verantwoordelijkheid hoort, pak je niet. Dit op een manier dat je de verbinding met de vragensteller wel open houdt. Hiervoor maak je de werkprocessen en netwerken snel eigen, zodat je hierin professioneel kunt handelen en schakelen. Lef en humor zijn naast zorgvuldigheid en integriteit belangrijke eigenschappen hierbij - Weging: 25 %

Competenties
Analytisch vermogen Signaleert problemen; herkent belangrijke informatie; legt verbanden tussen gegevens. Spoort mogelijke oorzaken van problemen op; zoekt ter zake doende gegevens op. Verantwoordelijkheid Je komt gemaakte afspraken na en accepteert de gevolgen die voortvloeien uit het eigen handelen. Oordeelsvorming Je weegt gegevens en mogelijke handelswijze in het licht van relevante criteria tegen elkaar af om tot een realistische beoordeling te komen. Klantgerichtheid Je weet wensen en behoeften van klanten of gebruikers te onderzoeken en hiernaar te handelen. Speelt in op de doelstellingen van doelgroepen en opdrachtgevers voor de langere termijn - Weging: 20 %

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. In het gesprek wordt verder ingegaan op de functie eisen en gunningscriteria - Weging: 25 %

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Integrale Veiligheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.