thumbnail
Beleidsadviseur Wonen & Volkshuisvesting

Gemeente Losser

Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Overijssel

Publicatiedatum:

03-05-2022

Sluitingsdatum:

18-05-2022

Begindatum:

30-05-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

24
Beleidsadviseur Wonen & Volkshuisvesting

Binnen de functie Beleidsadviseur Wonen & Volkshuisvesting zorg jij voor toekomstig woongeluk voor onze inwoners van gemeente Losser. Een mooie functie waar jij als aanjager van verschillende woningbouwontwikkelingen zorgt voor de vertaling van het strategisch beleid in concrete projectinitiatieven.

De top-3 van deze baan
Dit is waarom onze nieuwe Beleidsadviseur Wonen & Volkshuisvesting van zijn/haar werk houdt:
  1. Jij bouwt mee aan het toekomstige woongeluk binnen onze gemeente Losser.
  2. Je komt te werken binnen een zelforganiserende eenheid, waar je veel ruimte krijgt binnen je functie.
  3. Een veelzijdige baan waar jouw kennis en creativiteit zeer wordt gewaardeerd.

Daarom is onze gemeente de plek voor jou
Binnen de eenheid Ontwikkeling & Strategie ga je veel doen en wordt je aangesloten bij diverse projecten. De veelzijdigheid binnen onze afdeling maakt deze functie ook zeer interessant. Je kan hier denken aan project gebiedsontwikkeling, een complexe aanvraag omgevingsvergunning of het voeren van diverse gesprekken met bijvoorbeeld de wethouder en diverse samenwerkingsverbanden.


Als Beleidsadviseur Wonen & Volkshuisvesting ...
  • ben je verantwoordelijk voor de evaluatie van onze woonvisie en bereid onze nieuwe visie voor;
  • stel je een tweejaarlijks activiteitenplan op vanuit onze woonvisie;
  • werk je aan de goede woningbouwprogrammering, neemt deel in projectgroepen en werkt mee aan het programma van eisen;
  • je neemt deel aan regionale samenwerkingsverbanden op het gebied van wonen, je adviseert de portefeuillehouder over regionale onderwerpen en voert acties uit;
  • je voert overleg en stelt prestatieafspraken op met woningcorporatie Domijn en huurdersvertegenwoordiging.
Hier ga je werken
Bij ons werk je samen met en voor de samenleving. Kom je bij ons werken dan zet jij je elke dag in voor de inwoners, ondernemers en instellingen van de prachtige dorpen Beuningen, De Lutte, Glane, Losser en Overdinkel. Wij hebben daarbij het uitgangspunt dat de samenleving als eerste aan zet is (eigen kracht) en wij dat als gemeente faciliteren. Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat we toegankelijk en dienstverlenend zijn richting onze inwoners. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, verantwoordelijkheid, flexibel en verbonden. We zoeken collega’s die oog en oor hebben voor de maatschappij en voor elkaar, en voor wie deze kernwoorden een uitdaging zijn. Wij werken integraal en daaraan levert iedere collega een betekenisvolle bijdrage.Jouw team
Onze eenheid Ontwikkeling & Strategie bestaat uit 13 collega’s. We zijn een divers team, ook qua persoonlijkheid, ervaring, leeftijd en achtergrond zijn we divers. We zijn er trots op dat we ons stuk voor stuk vrij voelen om onze mening te delen, en op hoe respectvol we het gesprek aangaan én er altijd samen uitkomen.


Dit zien we graag in jou
Binnen de functie Beleidsadviseur Wonen & Volkshuisvesting ben je gericht op samenwerking en vind je het leuk om bij te dragen aan de doorontwikkeling van ons team. Je kan makkelijk schakelen tussen tactisch-operationeel en strategisch niveau en bent een stevige gesprekspartner voor collega’s, management en bestuurders.

Verder breng je mee: