thumbnail
thumbnail

Projectleider aanbesteding sociale basis

Kinkelenburglaan 6, 6681 BJ Bemmel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
16-24 Gelderland

Begindatum:

1 nov 2023

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

16-24

Publicatiedatum:

13 sept 2023

Omschrijving van de opdracht
We willen de sociale basis versterken door dichter bij de inwoners, in de kernen te gaan werken. Op dit moment is het aanbod van laagdrempelige voorzieningen in de verschillende kernen erg versnipperd. We werken daarom een opdracht uit voor:

 • Het vormen van sociale teams en verzorgen van de toegang tot zorg en ondersteuning

 • Het bieden van een passend aanbod van laagdrempelige voorzieningen

 • Het vormen en onderhouden van netwerken met relevante partners in de verschillende kernen

Deze opdracht gaan we aanbesteden op een manier die past bij het sociaal domein. We denken daarbij aan een “Sociale en Andere Specifieke diensten” (SAS)-procedure. De opdracht betekent een grote verandering in de manier waarop wij werken en voor de manier waarop onze inwoners toegang krijgen tot hulp en ondersteuning in het sociaal domein.

Voor deze opdracht werven wij ook zelf. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die een tijdelijk dienstverband willen aangaan. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u solliciteren via het reguliere wervingsproces op de vacature die vermeld op de website werkeningelderland.nl . 

 • Je maakt een plan van aanpak voor het aanbestedingsproces en geeft aan welke aanvullende expertise daarvoor nodig is;

 • Je leidt het aanbestedingsproces, de contractvorming en werkt nauw samen met de inkoopadviseur van de gemeente;

 • Je zorgt voor draagvlak en betrokkenheid van alle stakeholders (waaronder marktverkenning en consultaties met zorgaanbieders);

 • Je vertaalt de opdracht voor het welzijnswerk en de sociale teams in aanbestedingsdocumenten (programma van eisen, product specificaties, contracten e.d.);

 • Je stuurt op het nakomen van de planning en het leveren van kwalitatief goede input door de projectleden;

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 november 2023 tot en met 30-06-2025 voor 16-24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Overige eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U kunt gebruik maken van een eigen format.

 • De afgelopen 3 jaar dient u minimaal 3 vergelijkbare aanbestedingen zelfstandig binnen het sociaal domein te hebben uitgevoerd.

 • Aantoonbare kennis van contracten binnen het sociaal domein: contractvormen, bekostigingsmodellen etc.

 • Het is een prettig als je ervaring hebt met CTM en Tenderned

 • Ervaring met het vertalen van opdracht(en) voor het welzijnswerk en de sociale teams in aanbestedingsdocumenten (programma van eisen, product specificaties, contracten e.d.);

Gunningscriteria

 • minimaal HBO

 • minimaal 3 jaar aaneengesloten ervaring begeleiden van complexe aanbestedingen binnen het sociaal domein

 • ervaring met CTM en Tenderned

 • Ervaring met het vertalen van opdracht(en) voor het welzijnswerk en de sociale teams in aanbestedingsdocumenten (programma van eisen, product specificaties, contracten e.d.);

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider aanbesteding sociale basis die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.