thumbnail
thumbnail
WMO Consulent

Gemeente Leeuwarden

Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Friesland

Publicatiedatum:

19-01-2023

Sluitingsdatum:

26-01-2023

Begindatum:

01-02-2023

Einddatum:

31-05-2023

Uren per week:

32

Ervaren WMO consulent (tijdelijk) - 32 tot 36 uur
Ben jij de collega die communicatief vaardig is en het interessant vind om verantwoordelijk te zijn voor het onderdeel WRV-voorzieningen van de Wmo? Heb jij ervaring met het indiceren van taxi passen? Dan is dit jouw ideale baan! Wij zijn op zoek naar tijdelijke ondersteuning van ons team voor de duur van 4 maanden. 

Organisatie
In een dynamische omgeving maakt de Publieke Dienstverlening continu afwegingen tussen individuele en collectieve belangen. We streven ernaar dat contacten met inwoners, ondernemers, instellingen, bezoekers en partners soepel verlopen. We doen wat nodig is, zodat iedereen kan deelnemen aan de samenleving. Daar doen we het voor; niet meer en niet minder: dat iedereen mee kan doen. De bejegening door onze medewerkers is uitstekend en de afhandeltermijnen zijn kort. Een goede bejegening betekent deskundig, duidelijk, vriendelijk, snel en meedenkend zijn.

Team
Je wordt onderdeel van team Wmo van Publieke Dienstverlening. Ons team bestaat uit ongeveer 20 20
enthousiaste collega’s, met verschillende verantwoordelijkheden en specialisaties. Wij zijn een hecht team, successen vieren we samen en wanneer iemand hulp nodig heeft, staan we voor elkaar klaar. Samen zorgen wij ervoor dat er veel werk verzet wordt, want het is druk bij ons op de afdeling. Ondanks die drukte stellen wij een goede dienstverlening richting onze klanten als prioriteit.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

  • Je handelt aanvragen af op het gebied van taxipassen, rolstoelen en scootmobielen. 

  • Je gaat zelfstandig op huisbezoek, werkt de rapportage uit en handelt de aanvraag administratief af o.a. het opstellen van de beschikking en de gekozen voorziening bestellen in verschillende portalen.  

  • Je hebt aantoonbare ervaring in het werkveld van de WRV en bent derhalve meteen inzetbaar.

  • Ook heb je minimaal één dagdeel per week telefoondienst, waarbij je alle Wmo-gerelateerde vragen van bewoners beantwoordt.

  • Je bent gewend om met een integrale blik vanuit de kanteling vragen en problemen te benaderen en op te lossen.

Profiel
Je bent iemand die graag in verbinding staat met onze inwoners, je beschikt dus over goede contactuele en communicatieve eigenschappen. Je bent oplossingsgericht en dienstverlenend omdat je altijd samen met de klant zoekt naar de beste oplossing. Je werkt volgens de regels en procedures maar je gebruikt je gezonde verstand. Je bent een harde werker die onder druk kan werken en zowel overtuigend als consistent is in de afhandeling van (aan)vragen. Je hebt er zin in en dat is te merken aan je energieke houding.

Eisen en gunningscriteria
Daarnaast vragen wij hbo werk- en denkniveau en ervaring met de afhandeling van WRV aanvragen. Kennis van de WLZ en Zvw is een pré. Je bent handig met ICT-systemen en Excel en maakt dit, indien nodig, je snel eigen. Verder ben je een zelfstandige collega en denk je graag mee in oplossingen. Ook kun je je werk goed plannen en organiseren.    

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de WMO Consulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.