thumbnail
Trainee (Junior) I-adviseur/Jr Projectleider

Gemeente Leeuwarden

Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Friesland

Publicatiedatum:

22-06-2022

Sluitingsdatum:

29-06-2022

Begindatum:

04-07-2022

Einddatum:

04-07-2023

Uren per week:

32
Trainee Informatie Advies/Projectleider    

Staan ‘samenwerken’ en ‘vernieuwen’ vooraan in jouw woordenboek? Ben je ambitieus en gedreven?
 
Dan ben jij de trainee die wij zoeken voor het Shared Servicecentrum gemeente Leeuwarden (SSC)!

Ben jij op zoek  naar een leuke eerste baan en een opdracht waarin je veel kunt leren? 
Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is en waar je ruimte krijgt om je open en betrokken persoonlijkheid verder te ontwikkelen? 
Vind jij samenwerken en klantgerichtheid vanzelfsprekend en weet jij anderen hierbij te inspireren en te overtuigen? Dan ben jij de Trainee die wij zoeken.

De missie
Momenteel is het gemeentelijk informatielandschap volop in beweging. Nieuwe ontwikkelingen doen hun intrede, de techniek om ons heen verandert en de inwoners en ondernemers in onze gemeente verwachten dat ook wij meegaan in deze nieuwe ontwikkelingen t.b.v. onze dienstverlening. Tegelijkertijd dienen wij de bestaande dienstverlening wel te blijven continueren; je kunt tenslotte als inwoner of ondernemer niet bij een andere gemeente aankloppen om zaken geregeld te krijgen. Als afdeling Informatiemanagement staan wij hier midden in. 

Wat ga je doen?
We zoeken 1 trainee die aan de gang gaat in de rol van junior Informatie adviseur en/of junior projectleider. Projecten zoals invoering Wet Elektronische Publicaties, technische invoering Wet Open Overheid, ondersteuning projectleiding Autoluwe binnenstad, zijn klussen die op het bordje komen van deze collega’s. Het betreft dan het coördineren en organiseren van werkzaamheden. Daarnaast zal de opdracht ook bestaan uit het ondersteunen van informatie adviseurs die actief zijn voor de verschillende domeinen. Het uitwerken van adviezen en het helpen bij het opzetten en uitwerken van businesscases. 

Wie ben je?
We zijn op zoek naar een trainee die vanuit de leverende organisatie worden ondersteund in hun  ontwikkeling op het gebied van Informatie management. We verwachten dat je kort geleden bent afgestudeerd (HBO/WO). We zoeken een talent met een stevige persoonlijkheid, een brede oriëntatie en ondernemersgeest. Je hebt een duidelijke technische affiniteit, hebt lef, durft jezelf te onderscheiden en wilt het maximale uit jezelf en uit de samenwerking met collega’s halen.

•    Je bent bekend met en enthousiast over de wereld van informatiemanagement
•    Je houdt ervan om mensen samen te brengen rondom een bepaald initiatief
•    Je zoekt naar de vraag achter de vraag
•    Je hebt plezier in het ondersteunen van gebruikers van digitale toepassingen
•    Je hebt affiniteit met het inzetten van software binnen organisaties
•    Je bent een verbinder en een netwerker en je legt gemakkelijk nieuwe contacten
•    Je bent nieuwsgierig en denkt in kansen en oplossingen
•    Je denkt vanuit de gebruiker, dus van buiten naar binnen
•    Je bent een teamspeler
•    Je bent flexibel
•    Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Herken jij je in deze kenmerken, dan is de kans groot dat jij degene bent die we zoeken. Een enthousiaste, energieke en communicatieve verbinder, die in samenwerking met anderen onze organisatie verder weet te brengen op het gebied van informatiemanagement.

Waar ga je werken?
Je gaat onderdeel uitmaken van de afdeling Informatiemanagement (IM) van ons Shared Service Centrum.
IM is verantwoordelijk voor het beheren, (door)ontwikkelen en vernieuwen van de digitale informatievoorziening en toepassingen van de organisatie, zodat deze zich maximaal kan inzetten voor de inwoners, instellingen, bedrijven en bezoekers van de gemeente Leeuwarden.
Het werken binnen IM wordt gekenmerkt door de kernwaardes creativiteit, focus, samenwerking, lef en openheid.  

Het team
Dynamisch, in ontwikkeling, transformatie naar een regiefunctie en een prettige werksfeer zijn de begrippen voor de omgeving waar je in terecht komt. De kernwaarden van afdeling Informatiemanagement zijn; creativiteit, focus, samen, openheid en lef.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Trainee (Junior) I-adviseur/Jr Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.