thumbnail
thumbnail
toezichthouder civiele techniek

Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Friesland

Begindatum:

22 nov 2022

Einddatum:

21 nov 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

22 nov 2022
Toezichthouder Civiele Techniek                                                             
36 uur per week


Heb jij een afgeronde civieltechnische opleiding op hbo-niveau? Ben je graag betrokken bij de uitvoering van infrastructurele  projecten in een complexe stedelijke omgeving? En heb je ook ervaring als directievoerder en toezichthouder? Dan is deze functie misschien iets voor jou! Het team Civiele Techniek van de dienst Stadsontwikkeling en -Beheer is op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige directievoerder / toezichthouder Civiele Techniek. Je krijgt een contract voor een jaar, waarbij verlenging tot de opties behoort.


Waar ga je werken?
Leeuwarden! Met ruim 125.000 inwoners de tweede hoofdstad van Noord-Nederland. Kennisstad. Provinciehoofdstad met een uitgebreid voorzieningenpakket. Als gemeente Leeuwarden zijn we er voor onze inwoners en bedrijven. Dat is ons bestaansrecht. We richten ons werk en onze organisatie in binnen de bestuurlijke kaders en bewegen constant mee met ontwikkelingen in de samenleving. Dat doen we vanuit een publiek hart met aandacht voor de leef- en werkomgeving


Wat ga je doen?
Als directievoerder UAV / toezichthouder Civiele Techniek ben je betrokken bij omvangrijke infrastructurele projecten in complexe stedelijke omgeving die veelal met RAW-bestekken zijn aanbesteed. Het bewaken van de financiën, de kwaliteit van geleverd werk en de planning zijn kerntaken. Je signaleert afwijkingen en reageert hier accuraat en zo nodig corrigerend op. Wijzigingen in het werk worden adequaat vastgelegd en afgehandeld. Waar nodig worden specialisten ingezet ter ondersteuning van het bouwproces. De directievoerder verzorgt de aansturing van de bij het proces betrokken partijen. Bij een aantal projecten wordt gebruik gemaakt van Past Performance om de relatie  tussen opdrachtgever en opdrachtnemer wederzijds te optimaliseren en te beoordelen. Daarnaast zorg je voor het dagelijkse toezicht. Je organiseert en verzorgt de communicatie met bewoners, bedrijven en alle bij het werk betrokken partijen. Je hebt oog voor het voorkomen van onveilige situaties en het beperken van hinder voor alle verkeer. Je zorgt dat klachten adequaat worden afgehandeld en zoveel mogelijk worden voorkomen. Je zorgt voor een volledige, digitale dossiervorming en voor de overdracht van het project naar de beheerafdeling.


Functie-eisen:
•    Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Civiele Techniek;
•    Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
•    Je kunt goed overweg met softwarepakketten als Office en de GWW-bundel;
•    Je hebt ruime ervaring als directievoerder en toezichthouder.

Competenties:
•    Omgevingsbewust: je ziet in welke omgeving het project moet worden uitgevoerd en hebt aandacht voor veiligheid en bereikbaarheid. Je beperkt zoveel mogelijk hinder voor burgers en bedrijven;
•    Overwicht en overtuigingskracht: jij bent een overtuigende gesprekspartner voor andere betrokken partijen;
•    Communicatief vaardig: je hebt contact met collega’s maar ook met bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden;
•    Digitaal vaardig: je werkt graag met moderne hard- en software;
•    Samenwerken: je kunt goed samenwerken met collega’s, diverse partijen en belanghebbenden;
•    Nauwkeurig: je zorgt voor een volledige, digitale dossiervorming en voor de overdracht van uitvoeringsdossiers van het project naar de beheerafdeling.

Let op: Gesprekken vinden op 1-12-2023 plaats
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de toezichthouder civiele techniek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.