thumbnail
thumbnail

Taxateur

Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Friesland

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

31 aug 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

29 mrt 2024

WOZ Taxateur
36 uur

Het cluster Waarderen van de afdeling Belastingen is op zoek naar een WOZ Taxateur (36 uur) voor de duur van zes maanden. 

Wat ga je doen
Ben jij op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie. En wil je daarnaast werken in een dynamische omgeving? Dan is dit misschien wel jouw ideale nieuwe baan!
Als WOZ Taxateur binnen het cluster Waarderen ga je de bezwaarschriften afhandelen. Deze werkzaamheden doen wij niet alleen voor de gemeente Leeuwarden maar ook voor de gemeenten Texel en Vlieland.

Wie ben jij
Ben jij resultaatgericht, stressbestendig, beschik je over een sterk analytisch vermogen en ben je communicatief vaardig? Denk je graag mee over procesverbeteringen? Stel je je flexibel op en kun je prima zelfstandig werken, maar voel je ook aan wanneer je de samenwerking met anderen moet opzoeken? Dan beschik je over de juiste competenties voor deze functie. 
Om deze functie goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je het volgende meebrengt:
•    een afgeronde HBO bachelor opleiding in de richting van makelaardij/taxateur/vastgoed;
•    specialisatie WOZ-taxateur Woningen (of je bent bereid deze te halen);
•    Het is een pré als je gecertificeerd bent bij NRVT en/of Vastgoedcert;
•    ervaring met modelmatig waarderen (4WOZ is een pre);
•    affiniteit met automatisering;

Waar ga je werken
Deze functie valt binnen de dienst Shared Service Centrum, afdeling Belastingen en je wordt onderdeel van het cluster Waarderen. De afdeling Belastingen bestaat uit ongeveer 30 medewerkers en is verantwoordelijk voor het heffen en invorderen van gemeentelijke belastingen en de uitvoering van de Wet Waardering Onroerende Zaken (Wet WOZ).De afdeling belastingen levert diensten aan zowel de interne organisatie als aan buurgemeenten (Vlieland en Texel).
Het cluster Waarderen is een jong team, samen waarderen we jaarlijks ongeveer 87.000 objecten. Wij zijn continue aan het verbeteren. Kom jij ons daarbij helpen?

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Taxateur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.