thumbnail
thumbnail
(Sr) Vergunningverlener / Wabo

Gemeente Land van Cuijk

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
99
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

16-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

15-11-2023

Als kennisspecialist in (complexe) vergunningaanvragen/Wabo heb jij elke dag met veel partijen en belangen van doen. Jij denkt mee met de klant en zoekt naar oplossingen op maat. Jij coördineert en leidt (complexe) processen en procedures in goede banen, samen met collega’s en externe specialisten. Je doet waar nodig voorstellen om processen te verbeteren. Je adviseert de portefeuillehouder(s) en het college van burgemeester en wethouders. Jij weet wat zij willen en moeten weten. Voor de teammanager ben je een sparringpartner. Je vindt het als senior leuk om collega’s te coachen en je kennis te delen. Jij bent een échte spin in het web dus, oplossingsgericht, tactisch en verbindend. Deze vaardigheden zijn jou op het lijf geschreven.

Dit pak jij aan
Jij behandelt en voert de regie bij (complexe) vergunningaanvragen/Wabo, (complexe) principeverzoeken, (agrarische) aanvragen en begeleidt planologische procedures. Ook (technische) toetsing aan het Bouwbesluit valt onder jouw verantwoordelijkheid. Bij de afhandeling van bezwaren en beroepen lever je technisch- inhoudelijk advies. Voor collega’s ben jij vakinhoudelijk aanspreekpunt.

Kandidaatomschrijving

  • Je hebt minimaal een diploma op mbo/hbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met opleiding ambtenaar bouw- en woningtoezicht II.
  • Je hebt ervaring binnen het vakgebied, met name met reguliere en uitgebreide Wabo procedures.
  • Kennis van de Omgevingswet is een pré
  • Ervaring met toetsen aan de provinciale Interim Omgevingsverordening is een pré
  • Ervaring met agrarische aanvragen, kennis van milieuregelgeving is een pré
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
  • Je bent procesmatig sterk, je hebt een klantgerichte instelling, bent stressbestendig en bewaakt de termijnen.
  • Je bent een enthousiaste, proactieve medewerker die met een tactisch/operationeel karakter de rol van kennisspecialist en vraagbaak vervult.
  • Je werkt integraal, klantgericht en bent resultaatgericht. Je formuleert complexe vraagstukken en vervelende boodschappen helder en eenvoudig: je maakt moeilijke materie voor een ander duidelijk en zoekt naar oplossingen.
  • Je hebt een dienstverlenende instelling en bent op de hoogte van wat er speelt in het vakgebied en in de organisatie. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over zelfreflectie

Interviewplanning

Er vinden gesprekken plaats met maximaal 8 kandidaten.

Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de (Sr) Vergunningverlener / Wabo die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.