thumbnail
thumbnail
consulent PW

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
75
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 nov 2022

Einddatum:

28 feb 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

22 sept 2022

Jij bevordert de uitstroom en sociale activering van je klanten: m.n. jongeren tussen de 18 en 30 jaar oud met zowel psychische, fysieke of verstandelijke beperkingen. Je hebt een eigen klantenbestand en bent verantwoordelijk voor het gehele traject; van intake tot uitstroom op het terrein van de Participatiewet en bijzondere bijstand. De Participatiewet kent voor jou geen geheimen! Jij hebt een groot inlevingsvermogen, want jouw klanten kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Samen met hen zoek jij naar kansen voor toeleiding naar de arbeidsmarkt en participatiemogelijkheden. Je hebt kennis van de Participatiewet; je signaleert zaken die van invloed zijn op de rechtmatige verstrekking van de uitkeringen. 


Je voert directe gesprekken met je klanten, bijvoorbeeld via een huisbezoek, en doet nader onderzoek. Vervolgens beoordeel je of iemand recht heeft op een uitkering of voorziening en zorgt dan voor een tijdige en rechtmatige uitkering. Je versterkt informatie aan klanten over de wet- en regelgeving, rechten en plichten en procedures. Daar hoort natuurlijk ook enig papierwerk bij. Zo stel je noodzakelijke rapportages op als grondslag voor de te nemen beslissingen en maak jij plannen gericht op een zo volledig mogelijke maatschappelijke participatie. De functie is breed en uitdagend: de nadruk binnen deze functie ligt op re-integratie.

Kandidaatomschrijving

Wie ben jij?
  • Een kandidaat met afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau en ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt kennis van de Participatiewet en ervaring met re-integratietrajecten
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep Jongeren 
  • Bij voorkeur heb je ervaring met Suite Sociaal Domein
  • Iemand met een groot inlevingsvermogen en oprechte interesse in klanten.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op  woensdag 19 oktober in de ochtend.

Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

98000000-3 - Overige gemeenschaps-, sociale en persoonlijke diensten

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de consulent PW die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.