thumbnail
thumbnail

Accountmanager team Werk

Taurusavenue 100, 2130 LS Hoofddorp, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
80
36 Zuid-Holland

Begindatum:

15 apr 2023

Einddatum:

15 okt 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

17 mrt 2023
Wij zoeken een enthousiaste en doelgerichte Accountmanager die ons team Werk van gemeente Haarlemmermeer tijdelijk komt versterken!

Ben jij het visitekaartje voor onze bestaande en potentiële klanten? Bemiddel jij onze inwoners op hun nieuwe baan? Gemeente Haarlemmermeer – te Hoofddorp – zoekt een ervaren, representatieve en gedreven Accountmanager, die in kansen en mogelijkheden denkt.

Jouw rol als Accountmanager binnen team Werk

Als Accountmanager werk je samen met de collega's van het WSP HLMR, de casemanagers Werk, werkgevers en intermediairs met als doel om onze klanten in de bijstand aan betaald werk te helpen en vacatures bij werkgevers te helpen vervullen. Je treedt op als ambassadeur van het Werkgeversservicepunt Haarlemmermeer bij bedrijven en instellingen, onderhoudt relaties en verleent service en nazorg. Je signaleert en analyseert marktontwikkelingen in het werkgebied van het Werkgeversservicepunt en adviseert over het benutten van de kansen om de uitstroom van de klanten te vergroten. Je creëert baanopeningen bij werkgevers die aansluiten bij de profielen van kandidaten en draagt zorg voor een succesvolle match. Je zet kansen in de branche om naar een opleidingsvraag bij het leerwerkbedrijf.

Je werkzaamheden als Accountmanager:

 • je werkt nauw samen met de collega-accountmanagers van het WSP HLMR. Je werkt zelfstandig aan je eigen accounts, maar bouwt ook gezamenlijk mee aan onze dienstverlening;
 • je stemt vraag en aanbod goed op elkaar af en werkt hierbij nauw samen met jouw collega accountmanager en casemanager werk binnen het team werk;
 • je ondersteunt op proactieve wijze je collega’s - accountmanagers en casemanagers - bij het verkrijgen van informatie en kennis rond het doorverwijzen en matchen van kandidaten op vacatures die aangemeld zijn bij het WSP;
 • je bent aanspreekpunt voor de jongeren en de accounts in de branches retail en zakelijke dienstverlening;
 • je werkt tevens samen met de accountmanagers in de regio en neemt deel aan regionale overleggen;
 • je ondersteunt bij de organisatie van matchingstafels, banenmarkten, meet & greets of special events voor werkgevers;
 • verder werk je gestructureerd en stelt tussentijdse voortgangsrapportages op ten behoeve van een optimale monitoring.

Waar ga je aan de slag?

De Accountmanager binnen team Werk werken vanuit het Werkgever Servicepunt Haarlemmermeer (WSP) nauw samen met o.a. het UWV, AM Match en Regionaal Werkcentrum (RWC). En is het onderdeel van het WSP Regio Groot-Amsterdam.

Het team Werk zit binnen het cluster Sociale Dienstverlening (SDV).

Als Accountmanager team Werk bezoek je werkgevers in de regio Haarlemmermeer. Hierbij richt je je op het acquireren van vacatures ten behoeve van de plaatsing van kandidaten uit ons uitkeringsbestand.

  Kandidaatomschrijving

  Wat neem je mee?

  Als Accountmanager ben je een netwerker pur sang. Je hebt aantoonbare sales-ervaring (o.a. cold calling) en stapt gemakkelijk op mensen af. Je hebt gevoel voor verhoudingen en beschikt over een goede dosis kennis van de sociale zekerheid, participatiewetgeving en de regionale arbeidsmarkt. Je gaat zelfstandig op pad, maar vindt in teamverband samenwerken belangrijk en ziet dit ook als enige manier om gezamenlijk positief resultaat te bereiken. Vanzelfsprekend beschik je over sterke sociale en communicatieve vaardigheden en bent tactisch waarmee je middels overtuigingskracht anderen weet mee te nemen. Door middel van je stevige persoonlijkheid heb je lef, ben je resultaatgericht, initiatiefrijk en besluitvaardig. Tot slot ben je een kei in het verbinden, plannen en organiseren.

  Naast de bovenstaande competenties, vinden wij het volgende belangrijk:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, eventueel aangevuld met acquisitie & adviestraining;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager in de personeelsbranche/uitzendbranche of bij een Werkgeverservicepunt is een pré;
  • Kennis van wet- en regelgeving op het terrein van de Sociale wetgeving;
  • Een netwerker die ervaring heeft met het werken in een politiek gevoelige omgeving;
  • Je durft feedback te geven aan partijen en kandidaten, kan schakelen in je communicatiestijlen en formuleert helder en duidelijk -zowel mondeling als schriftelijk-;
  • Planmatig en doelgericht werken
  • Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in een team;


  Interviewplanning

  De gesprekken vinden plaats op 13 april op locatie Polderlanden in Hoofddorp.

  Toelichting op rooster

  Beschikbaar op maandag

  Dienstencategorie

  Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

  Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Accountmanager team Werk die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.