Organisaties / Gemeente Haarlemmermeer
Gemeente Haarlemmermeer
Taurusavenue 100, 2130 LS Hoofddorp, Nederland
Zuid-Holland
Haarlemmermeer is een Nederlandse droogmakerij en gelijknamige gemeente in het zuiden van de Nederlandse provincie Noord-Holland. In de eeuwen voor de droogmaking was het Haarlemmermeer een enorme watervlakte. De Haarlemmermeerpolder is omgeven door een ringvaart.

Over Gemeente Haarlemmermeer

Haarlemmermeer is een van de grootste gemeenten in Nederland. 18.500 hectare land, opgebouwd uit 26 kernen levert een gebied vol spannende contrasten op. We hebben weidse landschappen en indrukwekkende stedelijke architectuur. Boerenland en hightech multinationals. En niet te vergeten Schiphol. Zij zijn een jonge gemeente maar hebben tegelijk een rijke historie, onder andere terug te vinden in de Stelling van Amsterdam met haar 19e eeuwse gemalen. Haarlemmermeer is volop in ontwikkeling. Het is een plek waar mensen graag willen wonen, werken en recreëren. De economie draait er op volle toeren, het is er veilig, groen en stads tegelijk.

Iedere dag een andere werkvloer
Gedreven door contrasten, zo is de organisatie te typeren. De diversiteit van Haarlemmermeer zorgt voor een gevarieerde en boeiende werkvloer. Geen dag is hier hetzelfde. De ontwikkelingen in Haarlemmermeer vragen om ‘Ambtenaren 2.0’. Mensen die midden in de maatschappij staan. Ambitieus en getalenteerd. Die zowel zelf willen groeien als mee willen bouwen aan de organisatie. Mensen waarmee samen doelstellingen gerealiseerd kunnen worden: om een van de beste servicegemeenten van Nederland te worden!