thumbnail
thumbnail

Adviseur P&O

Vrijheidstraat 2, 4941 DX Raamsdonksveer, Nederland

Sluit over 16 dagen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Begindatum:

15 aug 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

5 jul 2024

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN TIJDELIJKE:

HR adviseur 24 uur per week tot 1 januari 2025

Gemeente Geertruidenberg heeft ruim 22.000 inwoners en bestaat uit drie kernen, ieder met zijn eigen specifieke karakter. Aan de rand van de Biesbosch en doorkruist door de A27 en de A59 staat Geertruidenberg voor grote maatschappelijke uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van wonen, duurzaamheid, leefbaarheid en zorg. Dat doen we als gemeente niet alleen, maar samen met veel maatschappelijke partners en ook met onze inwoners. We willen voor hen een betrouwbare en verbindende partner zijn.

Onze uitdagingen zijn net zo groot als onze ambities. Dit vraagt om een wendbare organisatie en daarom zijn we continu in beweging. Onze medewerkers tonen eigenaarschap en krijgen ruimte en vertrouwen om zich te ontwikkelen. Vanuit die kracht zoeken we verbinding met onze omgeving, zodat we optimaal kunnen inspelen op veranderingen in deze omgeving. Daarom werken we opgavegericht. Programmatisch werken is hier onlosmakelijk mee verbonden: we werken doelgericht en integraal aan onze maatschappelijke opgaven, waar alle projecten in een samenhangend programma zijn ondergebracht. We werken vanuit onze kernwaarden: betrokken, ondernemend en professioneel.

Functieprofiel  

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Human Resource Management of vergelijkbaar

 • Je hebt enkele jaren allround werkervaring op het gebied van HR, bij voorkeur in een overheidsorganisatie

 • Je hebt kennis van de Cao gemeenten en het arbeidsvoorwaarden

 • Je durft je uit te spreken en geeft gevraagd en ongevraagd advies

 • Je hebt een hands-on mentaliteit

 • Je beschikt over veel energie en positiviteit

 • Je toont initiatief en hebt altijd oog voor verbetering

 • Jij denkt in mogelijkheden, ziet wat er wél kan

 • Je bent communicatief sterk in woord en op papier 

Omschrijving van de opdracht

 1. Je adviseert het management gevraagd en ongevraagd op het gebied van personele vraagstukken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde zaken die betrekking hebben op de clusters die jij ondersteunt.

 2. Je zorgt voor advisering en implementatie van het vastgestelde HR-beleid.

 3. Je bent op de hoogte van de laatste HR-ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie, je weet hier op in te spelen en je stelt mede de beleidskaders op. 

 4. Je bent voor je collega’s een sparringpartner als het gaat om rechtspositionele zaken en arbeidsvoorwaarden.

Het team    
Het team bestaat uit 6 medewerkers: 1 Senior Adviseur HR, 2 HR adviseurs, 1 HR medewerker en 2 medewerkers salarisadministratie. Het is een team met een stevig takenpakket, werkzaam binnen een dynamische omgeving.

Het team HR staat op dit moment voor diverse uitdagingen en is in een fase van ontwikkeling. Een van de grootste uitdagingen is de verdere professionalisering van de HR functie. Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng en visie op de trends en ontwikkelingen binnen het HR vakgebied en wat jouw bijdrage hieraan is voor het team en onze organisatie.

Durf jij de uitdagingen met ons aan?

Eisen

 • Is er een (minimum) opleidingseis/wens? Ja, HBO Human Resource Management of vergelijkbaar.

 • U bent akkoord met de actuele versie van de inhuurvoorwaarden van Flex West-Brabant, welke te vinden zijn op de homepage (voorafgaand aan het inloggen) van Flex West-Brabant. We wijzen hierbij nog expliciet op de all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk verkeer en de verrekening van de fee kosten

 • Om bij de gemeente Geertruidenberg te komen werken, stellen wij een verklaring omtrent gedrag verplicht. U levert een VOG aan met screeningsprofiel 11, 12, 41, 43 (via uw leverancier). Deze kunt u (via uw leverancier) eenmalig declareren.

 • Voor de inzet van zzp’ers heeft de gemeente Geertruidenberg een contract met Haert (onderdeel van Driessen). Zij verzorgen voor ons het zzp- contractmanagement. Haert gaat namens de gemeente Geertruidenberg het contract met u aan. U gaat als zzp’er uw uren schrijven in Flex West-Brabant, maar uw factuur stuurt u naar Haert. Met uw inschrijving verklaart u akkoord te zijn met het zzp-contractmanagement via Haert.

 • Uw kandidaat heeft bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding. Dit moet blijken uit het cv en op verzoek moet uw kandidaat het geldige diploma hiervan kunnen tonen.

Wensen

 • Is er een minimum aantal jaar ervaring gewenst in dezelfde functie? Ja, 3 jaar (moet blijken uit cv).

 • Kandidaat heeft recente werkervaring in een vergelijkbare functie. Dit moet blijken uit de CV

 • Is kandidaat in staat op de in de aanvraag genoemde startdatum (15 augustus) te starten met de opdracht?

 • Is kandidaat/bent u beschikbaar voor het aantal 24 uren per week zoals in de aanvraag is aangegeven?

 • Kandidaat past binnen het team. Dit wordt getoetst in een persoonlijk gesprek.

 • Kandidaat kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Dit kan worden getoetst in een persoonlijk gesprek.

 • Uw kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan worden getoetst in een persoonlijk gesprek. We zoeken iemand: - Kandidaat moet een open houding hebben en goede mondelinge vaardigheden (communicatief sterk); - Zelfstandig iemand, die accuraat, flexibel, stressbestendig en klantvriendelijk is; - Kandidaat is daadkrachtig; - Adviseren.

 • Kan er van de startdatum afgeweken worden?

 • Kan er van de arbeidsomvang afgeweken worden? (minder/meer uur)

 • Is er bepaalde vakinhoudelijke kennis gewenst? Kennis van gemeentelijke Cao is een pré

 • Is er een mogelijkheid tot overname? Nee

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Adviseur P&O die deze organisatie zoekt?