thumbnail
thumbnail
Juridisch adviseur Participatiewet

Gemeente Ede

Bergstraat 4, 6711 DD Ede, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 85,00
16 Gelderland

Publicatiedatum:

15-03-2023

Sluitingsdatum:

26-03-2023

Begindatum:

01-05-2023

Einddatum:

01-10-2023

Je verleent juridische ondersteuning aan de consulenten inkomen en schulddienstverlening over (complexe/integrale) casuïstiek en aan de (beleids)adviseurs ten behoeve van het opstellen van beleidsregels/verordeningen. Ook ondersteun je de consulenten bij de afhandeling van een bezwaar- en beroepsprocedure. Je signaleert relevante ontwikkelingen m.b.t. de Participatiewet en vertaalt deze naar praktijkgerichte informatie die benut kan worden bij een integrale afweging over wijzigingen in beleid en/of de uitvoering. Ook signaleer je risico’s en stel je verbeterpunten of alternatieve oplossingen voor. Je werkt in een team van vijf juridische medewerkers binnen de afdeling. 

Je bent verantwoordelijk voor tijdige en inhoudelijk juiste juridische adviezen op het terrein van inkomen, participatie en schulddienstverlening aan consulenten uitvoering, adviseurs en de afdeling beleid.

Je bent verantwoordelijk om relevante ontwikkelingen op de hierboven genoemde terreinen en risico's te signalen en voor het opstellen van verbeterpunten of alternatieve oplossingen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Juridisch adviseur Participatiewet die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.