thumbnail
Junior Taxateur/medewerker WOZ

Gemeente Buren

De Wetering 1, 4021 VZ Maurik, Nederland

Juridisch
Sluit over 5 dagen
€ 0,00
20 Gelderland

Publicatiedatum:

26-07-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

20

De taxateur/medewerker WOZ maakt onderdeel uit van het cluster Belastingen. Dit cluster is onder meer verantwoordelijk voor het volledig uitvoeren van de Wet WOZ, inclusief waardebepaling van 12.000 objecten, het bijhouden van de gegevens in de Basisadministraties WOZ, het bijhouden van de administraties van de gemeentelijke belastingen en voor de aanslagoplegging.

Dit ga je doen:

  • Je voert de marktanalyse van woningen uit, je verzamelt en beoordeelt vastgoedinformatie voor de modelmatige waarderingen en zorg jij voor de taxaties van woningen in onze gemeente.
  • Je helpt bij de afhandeling van WOZ-bezwaren. Je bereidt bijvoorbeeld uitspraken op bezwaarschriften voor en je brengt een advies over de waarde uit.
  • Je bent sparringpartner van de WOZ-taxateur en je verstrekt inlichtingen en informatie aan inwoners, bedrijven en anderen.
  • Je helpt bij het verwerken en invoeren van WOZ mutaties, het verzamelen en verwerken van gegevens en het controleren en interpreteren van onze bestanden op juistheid en volledigheid.

Ben je net begonnen in het werkveld van WOZ en Belastingen? Dan is dit de functie voor jou! Wij helpen jou ontwikkelen. Ben er al langer werkzaam in de wereld van de WOZ? Ook dan is deze functie interessant en uitdagend.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Junior Taxateur/medewerker WOZ die deze organisatie zoekt?