thumbnail
thumbnail

Senior Beleidsadviseur (project Tarievennota en SportKompas)

Engelenburgerlaan 31, 6971 BV Brummen, Nederland

Sluit over 3 dagen
€ 110,00
28-36 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

28-36

Publicatiedatum:

3 jun 2024

Opdracht omschrijving
Om het project Tarievennota en beheersvorm Sportkompas te leiden zijn wij op zoek naar een stevige, senior beleidsadviseur met specifieke kennis op gebied van sport en lokale sportverenigingen. We verwachten dat de opdracht 6 tot 9 maanden in beslag zal nemen.

Verantwoordelijkheden
De adviseur die we zoeken:

 • heeft inhoudelijke en financiële kennis over initiatieven en programma’s vanuit landelijke sportbonden en fondsen die van belang kunnen zijn voor verenigingen in de gemeente Brummen.

 • is sterk in financiën inclusief het financiële beheer en verhuur van sportaccommodaties en doorberekeningen aan sportverenigingen.

 • is gedreven om complexe zaken tot in detail uit te zoeken en om deze daarna te gaan vereenvoudigen in werkbare (financiële) afspraken.

 • is sterk in relatiebeheer en relatieopbouw.

 • is sterk in onderhandelen en 

 • is een ervaren adviseur voor de portefeuillehouder en het college.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 28-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

 • Minimaal 3 jaar ervaring als beleidsadviseur binnen een gemeentelijke organisatie

 • Mimimaal HBO/WO niveau

Wensen

 • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding (10%)

 • 7 jaar werkervaring als beleidsadviseur binnen een gemeentelijke setting Beoordelingskader: Ervaring sluit voldoende aan (1 punt) Ervaring sluit goed aan (3 punten) Ervaring sluit uitstekend aan (5 punten) (40%)

 • Aantoonbare kennis en ervaring met en binnen het aandachtsgebied van sport en lokale sportverenigingen Beoordelingskader: Ervaring sluit voldoende aan (1 punt) Ervaring sluit goed aan (3 punten) Ervaring sluit uitstekend aan (5 punten) (15%)

 • 5 jaar werkervaring met het aandachtsgebied Sport in het Sociaal Domein Beoordelingskader: Ervaring sluit voldoende aan (1 punt) Ervaring sluit goed aan (3 punten) Ervaring sluit uitstekend aan (5 punten) (30%)

 • Gemeente Brummen hecht waarde aan een goede werk-privé balans en is een voorstander van duurzaam reizen voor woon-werk verkeer. Hybride werken hoort zeker tot de mogelijkheid, maar gezien de aard van de functie zal ook deels op locatie worden gewerkt. We wensen de reisafstand zoveel mogelijk te beperken. Beoordelingskader: Reisafstand is meer dan 50 km enkele reis (1 punt) Reisafstand is tussen de 35-50 km (3 punten) Reisafstand is minder dan 35 km (5 punten) (5%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Beleidsadviseur (project Tarievennota en SportKompas) die deze organisatie zoekt?