thumbnail
thumbnail

Wmo-consulent

De Misse 6, 5384 BZ Heesch, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
75
36 Noord-Brabant

Begindatum:

23 jun 2024

Einddatum:

30 nov 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

24 mei 2024

Opdrachtomschrijving

Bernheze, een unieke gemeente
Klein genoeg voor overzicht, groot genoeg voor uitdaging: dát is Bernheze. We zijn een groene gemeente die bestaat uit 5 woonkernen. Ongeveer 200 medewerkers werken samen met bedrijven, instellingen en 32.000 inwoners. We omarmen moedige initiatieven vanuit de kern en de werkvloer, dit zorgt voor mooie kansen om te verzilveren. Hier heb je impact. Want hoe kleiner de schaal, hoe zichtbaarder het resultaat. We staan midden in de samenleving, net als ons gemeentehuis. Tijdens een lunchwandeling loop je zo het prachtige buitengebied of het centrum van Heesch in met volop winkelaanbod. Hybride werken doen we al jaren, op basis van vertrouwen in elkaar. Vertrouwen maakt dat we kunnen bouwen. Samen, met aandacht en moed.

Doelstelling opdracht
De opdracht is een tijdelijke inhuur van een Allround Consulent WMO voor ons team Wegwijzer. De opdracht start direct na gunning en is voor 36 uur per week en voor de periode tot en met december 2024 met optie tot verlenging met 4 maanden.


Opdrachtomschrijving
Krijg jij energie van samen met je collega’s zorg te dragen voor een professionele dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met o.a. medewerkers werk en inkomen, maatschappelijk werkers en  jeugdprofessionals vormen wij het samenwerkingsverband Toegang Wegwijzer.
Want, samen ga je voor resultaat.

Jouw werkzaamheden:

Als teamlid vervul je een belangrijke rol in het toewerken naar een meer integrale werkwijze. Hiervoor werk je nauw samen in de keten van welzijn: zorgaanbieders, ONS Welzijn maatschappelijk werk en jeugdprofessionals, participatie en wonen. Het adviseren en informeren van elkaar, samenwerkingspartners en inwoners zit in je DNA. Wanneer nodig pak je de regie, ook bij casussen die complex zijn en soms domein overstijgend.

 • Je behandelt meldingen en aanvragen door:

  1. een hoogwaardige intake door middel van huisbezoeken of telefonisch;

  2. het analyseren en beoordelen van de hulpvraag;

  3. het zelfstandig indiceren;

  4. het beoordelen en afwegen van externe adviezen in onderzoek en indicatie;

  5. het opmaken van een gespreksverslag naar de klant.

 • Je verricht heronderzoeken en verwerkt mutaties.

 • Je toetst beschikkingen die naar aanleiding van je gespreksverslag worden opgesteld door de medewerker Wmo.

Kandidaatomschrijving

Voor de tijdelijke invulling van deze functie ben je op basis van je expertise en ervaring (nagenoeg) direct inzetbaar en in staat zelfstandig je weg te vinden.

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde relevante HBO-opleiding.

 • Je hebt meer dan drie jaar werkervaring als Consulent Wmo.

 • Kennis van complexe casuïstiek, woningaanpassingen en begeleiding

 • Je krijgt energie van het werken in een zelf organiserend team en weet daarin goed je eigen rol te pakken.

 • Je legt makkelijk contact en onderhoudt je relaties, je bent verbindend en communicatief sterk.

 • Je bent enthousiast, klantgericht, ondernemend, resultaatgericht, stressbestendig en doortastend.

 • Kennis van iSamenleving en Civision Samenleving is een pré.

 • Je herkent je in onze kernwaarden: Samen, Aandacht en Moed.

Bij gunning dien je een recente en voor de functie relevante Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan ons te overleggen. Op het moment van overleggen mag de VOG niet ouder zijn dan twee maanden. Het niet (tijdig) overleggen van een recente en relevante VOG aan ons is een ontbindende

Interviewplanning

Met de Top-3 kandidaten wordt een gesprek aangegaan waarin o.a. zal worden getoetst of de kandidaat voldoet aan het kandidaatsprofiel en aan de gestelde minimumeisen. Daarnaast zal worden beoordeeld welke kandidaat het beste aansluit bij datgene wat de opdrachtgever zoekt in een kandidaat (competenties, aansluiten bij de organisatie, het team, etc.). Het gesprek is onderdeel van de beoordeling.

De gesprekken vinden plaats op 19 of 20 juni 2024. Indien je voor deze gespreksronde uitgenodigd wordt, ontvang je uiterlijk 17 juni 2024 bericht.

Mocht uit deze gespreksronde geen geschikte kandidaat naar voren komen, dan wordt bezien of er op basis van de eerste selectieronde met de daaropvolgende kandidaten gesprekken plaatsvinden.

De kandidaat aan wie de opdracht voorlopig wordt gegund, dient voor definitieve gunning een actuele Uniform Europees Aanbestedingsdocument (voorheen Eigen Verklaring) te overleggen. Wordt deze niet of niet tijdig overlegd, dan gaan wij over tot gunning aan de tweede kandidaat in rang.

Toelichting op rooster

In onderling overleg.

Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Bijlagen

Download bijlage

gemeentehuis.jpg

Eisen

Werk- en denkniveau

Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat een HBO werk- en denkniveau heeft.

Recente werkervaring met complexe voorzieningen en woningaanpassingen

Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat in de afgelopen 5 jaren minimaal 1 jaar werkervaring heeft met complexe voorzieningen, woningaanpassingen en/of begeleiding.

Verklaring omtrent het Gedrag (VOG)

De kandidaat kan een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

UEA (voorheen eigen verklaring)

De kandidaat kan een actuele Uniform Europees Aanbestedingsdocument (voorheen Eigen Verklaring) overleggen.

Geoffreerd tarief is all-in.

Wij vragen om in deze offerte een all-in tarief te offreren. Dit betekent onder andere inclusief reiskosten woon-werkverkeer

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 35 %

Recente werkervaring met complexe voorzieningen en woningaanpassingen

Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat in de afgelopen 5 jaren minimaal 1 jaar werkervaring heeft met complexe voorzieningen en woningaanpassingen.

 • 5 of meer jaar werkervaring (15 %)

 • 3 tot 5 jaar werkervaring (10 %)

 • 1 tot 3 jaar werkervaring (5 %)

Weging: 15 %

Recente werkervaring met begeleiding

Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat in de afgelopen 5 jaren minimaal 1 jaar met begeleiding

 • 5 of meer jaar werkervaring (20 %)

 • 3 tot 5 jaar werkervaring (15 %)

 • 1 tot 3 jaar werkervaring (10 %)

Weging: 20 %

Kennis van iSamenleving en Civision Samenleving

Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat kennis heeft van het werken met de applicaties iSamenleving en Civision Samenleving. [Pré]

 • Ervaring met iSamenleving en Civision Samenleving. (5 %)

 • geen ervaring met iSamenleving en Civision Samenleving. (1 %)

Weging: 5 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Met de Top-3 kandidaten wordt een gesprek aangegaan waarin onder andere zal worden getoetst of de kandidaat voldoet aan het kandidaatsprofiel en aan de gestelde minimumeisen. Daarnaast zal worden beoordeeld welke kandidaat het beste aansluit bij datgene wat de opdrachtgever zoekt in een kandidaat (competenties, aansluiten bij de organisatie, het team, etc.). Het gesprek is onderdeel van de beoordeling.

Weging: 25 %

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Wmo-consulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.