thumbnail
thumbnail
Inhuur twee (2) Projectondersteuners

Gemeente Apeldoorn

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit vandaag
€ 55,00
36 Gelderland

Publicatiedatum:

23-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

36

Binnen de afdeling PPIM (projecten, programma’s en interim-management) werken ruim 20 projectleiders/projectmanagers dag in dag uit aan zo’n 200 projecten. Met professionele ondersteuning van 15 projectondersteuners. Een ontwikkelmanager zorgt voor een adequate invulling van de opdracht gevende rol. Tien programmamanagers trekken de voor Apeldoorn strategische programma’s. Een tiental organisatieadviseurs (waarvan een aantal ook interimmanager) ondersteunen met advies en management op de stappen die Apeldoorn zet. Planners, secretaresses, een bedrijfsvoerder, het Expertisecentrum en collega’s en manager, ondersteunen met hun expertise al dit dagelijkse werk. Totaal zijn we met zo’n 75 collega’s.

Voor de ondersteuning op alle gebieden van het project is de afdeling PPIM op zoek naar twee (2) Projectondersteuners. 

Dit ga je doen

Als projectondersteuner ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning op alle gebieden van het project. Naast de administratieve ondersteuning van de projectleider en de projectgroep lever je, als rechterhand van de projectleider, in voorkomende gevallen een bredere inzet in het project. Voorbeelden zijn ruimtelijke projecten binnen het programma Energietransitie, het realiseren van woningbouw in de stad, de organisatie van vluchtelingenopvang, en het ontwikkelen van bedrijventerreinen of verschillende herontwikkelingslocaties.

Concreet betekent dit dat jij: 

  • ervoor zorgt dat de voorbereiding, organisatie, verslaglegging en afhandeling van projectvergaderingen en bijeenkomsten op tactisch niveau (bijv. stuurgroepen, landelijke netwerken etc.) plaatsvindt.
  • het gevoel hebt bij de omgeving waarin het project zich begeeft
  • in staat bent het overzicht van je werk te behouden
  • de kansen en bedreigingen voor het project signaleert
  • proactief bent
  • het verbetervoorstellen aan de projectleider doet om de gang van zaken positief te beïnvloeden

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Inhuur twee (2) Projectondersteuners die deze organisatie zoekt?