thumbnail
thumbnail
Beleidsadviseur Verkeer

De Ronde Venen

Croonstadtlaan 111, 3641 AL Mijdrecht, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€105
24 Utrecht

Publicatiedatum:

18-03-2023

Sluitingsdatum:

23-03-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Organisatie
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente De Ronde Venen in een groen en waterrijk gebied. De gemeente telt zo’n 44.000 inwoners en bestaat uit 8 dorpen. Het gemeentehuis staat in Mijdrecht. Wil je meer over ons weten, kijk dan op: https://www.werkenvoorderondevenen.nl/ of op https://youtu.be/c7aPP9bMjlc.

Als beleidsadviseur ga je aan de slag in het team Ruimte & Economie. Dit team heeft als opgave het ontwikkelen van ruimtelijk beleid. Vanuit verschillende disciplines zoals verkeer, duurzaamheid, wonen en economie leveren we een bijdrage aan integrale planvorming. Binnen het cluster verkeer werk je samen met een beleidsadviseur verkeer en een medewerker verkeer.

Je komt te werken in een informele organisatie met korte lijnen en een goede werksfeer. We werken vanuit het motto ‘samen voor elkaar’. Dit betekent dat je vanuit een integrale blik inwonergericht aan de slag gaat.

Opdracht
Gemeente De Ronde Venen heeft de ambitie om de komende jaren 4800 woningen te bouwen en het bedrijventerrein uit te breiden. Dit betekent een uitdaging op het gebied van bereikbaarheid. De gemeente zet zich daarom vol in voor goede bereikbaarheid en verkeersveiligheid. Ook wil zij duurzame manieren van vervoer stimuleren. Denk hierbij aan OV, elektrisch vervoer, deelmobiliteit, fietsen. Dit alles komt samen in het nieuwe mobiliteits- en verkeersveiligheidsplan dat momenteel wordt opgesteld door een externe partij. Jij wordt projectleider van dit traject.

Naast dat je het grote geheel overziet, sta je ook dichtbij de praktijk. Je begrijpt dat een melding kan uitgroeien tot een politiek dossier. Je ziet het als een uitdaging om zaken meer pro-actief aan te pakken, dan alleen reactief. Bijvoorbeeld door mobiliteitsoplossingen aan de voorkant te integreren in (woningbouw)projecten. Je zorgt voor heldere communicatie richting collega’s, inwoners en bedrijven. Daarnaast ben je actiegericht en pak je zaken snel op. Hierbij zoek je de verbinding en samenwerking met je directe verkeerscollega’s, maar ook met andere collega’s.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een maximaal uurtarief van €105,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Beleidsmedewerker/-Adviseur verkeer binnen een gemeentelijke organisatie.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Aantoonbare werkervaring met het opstellen en laten vaststellen van verkeersbeleid bij een gemeente (benoem dit duidelijk in het cv.) (40 punten);
4. Aantoonbare werkervaring met het oplossen van verkeerskundige knelpunten (benoem 2 duidelijke voorbeelden in het cv.) (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met inwonerparticipatie op gebied van mobiliteit (benoem dit duidelijk in het cv.) (30 punten).

Competenties

  • Daadkrachtig;

  • Resultaatgericht;

  • Verbindend;

  • Bestuurlijk sensitief;

  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

  • Kan goed schakelen tussen tactisch en operationeel niveau

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma – di – do.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 24 maart 2023 tussen 09.00 uur en 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 23 maart 2023, in de middag bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur Verkeer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.