thumbnail
thumbnail

Interim teammanager Maatschappij en Partnerschap

(DASTwente) Gemeente Hengelo

Burgemeester Jansenstraat 1, 7551 EB Hengelo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

2 jan 2023

Einddatum:

1 sept 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

24 jan 2023

Interim teammanager Maatschappij en Partnerschap - 32-36 uur per week
In verband met zwangerschapsverlof is de gemeente Hengelo op zoek naar interim teammanager

Beschikbaarheid
1 februari tot 1 september 2023

Als teammanager ben je leidinggevende, inspirator en HR-coach.
Je bent verantwoordelijk voor de formatie, bezetting en begroting van jouw team.
Je ziet welke resultaten bereikt moeten worden en zorgt ervoor dat deze gerealiseerd worden.
Binnen jouw team pak je een leidende rol in -en geeft vorm en inhoud aan de ontwikkelingen van het gehele concern.

Je overziet het brede speelveld van jouw domein en levert samen met de andere teammanagers een actieve bijdrage aan integrale samenwerking. Daarnaast ben jij sparringpartner voor jouw afdelingsmanager, waarmee je verantwoordelijk bent voor de koers van je team en bijdraagt aan koers en visie voor de afdeling.

Wat ga je doen?
Als teammanager binnen de gemeente Hengelo ben je verantwoordelijk voor HR-aspecten en coaching van medewerkers in het team, met oog voor inhoud. Je hebt aandacht voor mens, ontwikkeling, vakinhoudelijke kennis en blijvende inzetbaarheid. Je draagt zorg voor optimaal inzetbare medewerkers binnen een team en faciliteert de medewerkers in het maken van vakinhoudelijke operationele keuzes. Als teammanager heb je affiniteit met de inhoud van het vakgebied, maar weet je de inhoud juist bij de mensen te laten.

De medewerkers van het team hebben in 2022 afspraken gemaakt over de ontwikkeling als team en de persoonlijke ontwikkeling die zij in 2023 door willen maken. Deze ontwikkelingen lopen samen met de ontwikkelingen in de organisatie, onder andere de uitvoering van het transformatieplan voor het sociaal domein, de omgevingsvisie en het wijkgericht werken. Jij houdt medewerkers scherp op hun eigen rol en ontwikkeling.

Team
Je team is onderdeel van de afdeling Maatschappij Strategie en Ontwikkeling (MSO). Het is een afdeling waarin we met de bijna 100 collega’s vol in ontwikkeling zijn: de veranderingen binnen het sociaal domein dwingen ons tot innovatie en daarom zijn we continu aan het verbeteren. Dit staat bij ons hoog in het vaandel! De afdeling bestaat uit vier teams bestaat uit teams: Maatschappij & Partnerschap, Sociaal Domein, Kwaliteit en Support.  

Het team Maatschappij en Partnerschap is een gemengd team met vier clusters:

  • stadsdeelregisseurs

  • kwaliteitsadviseurs voor de afdelingen Ondersteuning & zorg en Werk & inkomen

  • contractmanagers sociaal domein

  • beleidsadviseurs o.a. sport, cultuur, welzijn, onderwijshuisvesting en toegankelijkheid.

Kandidaatsomschrijving
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een bevlogen, ervaren manager met een coachende visie op leidinggeven en affiniteit met de vakgebieden in jouw team. Jouw stijl van leidinggeven is gericht op ontwikkeling en verbinding. Je bent analytisch sterk en beschikt over een grote mate van organisatiesensitiviteit. Jij bent iemand die koersvast is en aan de hand van het opgestelde teamplan het team verder helpt. Je de ingezette ontwikkeling van het team door en pakt deze hands-on op. Je hebt een coachende manier van leidinggeven en zorgt voor stabiliteit en vertrouwen binnen je team. Jouw leidende motieven: betrouwbaar, persoonlijk, duidelijk en respectvol. Je hebt bij voorkeur een hbo-opleiding afgerond en functioneert op HBO+-niveau.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

   

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Interim teammanager Maatschappij en Partnerschap die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.